Kiinteistöalan lakikirja, peruspaketti, kestotilaus

Kiinteistöalan lakikirja, peruspaketti, kestotilaus

275,00

UUDISTUNUT PAINETTU KIRJA ILMESTYY 2/2024 – VERKKOPALVELUN SAAT HETI KÄYTTÖÖSI!

Kiinteistöalan lakikirja tarjoaa ajantasaista säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Teokseen on koottu alalla päivittäisessä käytössä tarvittavat säädökset kokeneiden juristien kommentoimina. Peruspaketin tilaajana saat käyttöösi verkkopalvelun ja painetun kirjan.

Tuotetunnus (SKU): 500 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kiinteistöalan lakikirja tarjoaa ajantasaista säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Teokseen on koottu alalla päivittäisessä käytössä tarvittavat säädökset kokeneiden juristien kommentoimina.

Vuoden 2024 alussa Kiinteistöalan lakikirja uudistuu entistä lukijaystävällisemmäksi ja helppokäyttöisemmäksi. Teoksen peruspakettiin kuuluvat

  • ajantasainen verkkopalvelu
  • painettu, vuosittain ilmestyvä Kiinteistöalan lakikirja.

Verkkopalvelu sisältää kaikki Kiinteistöalan lakikirjan säädökset. Verkkopalvelun säädöksiä ja kommentteja päivitetään jatkuvasti, ja palvelun Uutiset-osiosta voit lukea ajankohtaisia uutisia mm. lakimuutoksista ja lainsäädännön soveltamisesta. Verkkopalvelussa voit myös hyödyntää erilaisia työskentelyä helpottavia toimintoja (mm. korostus ja hakutoiminto). Halutessasi voit tilata myös pelkän verkkopalvelun.

Painettuun Kiinteistöalan lakikirjaan on valikoitu kaikki keskeiset, päivittäisessä käytössä kiinteistöalalla tarvittavat säädökset (ks. sisällysluettelo). Olennaiset säädökset löytyvät kirjasta entistä nopeammin, ja yhtä kirjaa on helppo käsitellä sekä kuljettaa mukana esimerkiksi kokouksiin. Kirjan säädöksiä täydentävät säädökset löydät verkkopalvelusta. Vuoden 2024 painettu kirja ilmestyy 22.2.2024.

Teos on suunnattu isännöitsijöille, isännöintiyritysten muulle henkilökunnalle, vuokranantajille ja kiinteistöalan juristeille.

Kiinteistöalan lakikirjan toimittajina toimivat lakiasiainjohtaja, OTM Tarik Ahsanullah, johtava verojuristi, OTK Päivi Kaari, asianajaja, VT, OTM, VTM, opetusneuvos Keijo Kaivanto, asianajaja, OTM Annika Kemppinen, lainsäädäntöjohtaja, VT, OTK Jouko Narikka sekä lakimies, OTM Sanni Nuutinen.

Tuotetiedot

Julkaisuvuosi:
2024 / jatkuvasti päivittyvä
Tuotenro:
500
Formaatit:
Verkkopalvelu ja painettu kirja, Verkkopalvelu
Kirjailijat:
Tarik Ahsanullah
Päivi Kaari
Keijo Kaivanto
Annika Kemppinen
Jouko Narikka
Sanni Nuutinen
Lukunäytteet:
Kiinteistöalan lakikirja 2024 -sisällysluettelo
Kiinteistöalan lakikirja 2024 -lukunäyte

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinteistöalan lakikirja, peruspaketti, kestotilaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaisia tuotteita

Ostoskori
Scroll to Top