Kiinteistöalan lakikirja, peruspaketti, kestotilaus

275,00

Ajantasaista, valikoitua ja kommentoitua säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille!

Kiinteistöalan lakikirja on kiinteistöalan ammattilaisille tarkoitettu säädöstietopankki, johon on koottu alalla tarvittava asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallintoon, talouteen, tekniikkaan ja työsuhdeasioihin liittyvä lainsäädäntö. Säädökset ovat kokeneiden alan juristien kommentoimia, ja mukana on myös runsaasti oikeustapauksia, jotka valottavat oikeuskäytäntöä.

Lakikirjan peruspakettiin kuuluvat

  • ajantasainen verkkopalvelu sekä
  • painetut kirjat, Kiinteistöalan lakikirja I ja II.

Verkkopalvelu sisältää kaikki Kiinteistöalan lakikirjan säädökset ajantasaisina ja kokonaisina. Palvelua päivitetään jatkuvasti: säädökset ja niihin liittyvät kommentit ovat aina ajan tasalla, ja lisäksi palvelussa julkaistaan ajankohtaisia uutisia mm. lakimuutoksista ja lainsäädännön soveltamisesta. Verkkopalvelun käyttäjät saavat myös palvelun uutiskirjeen sähköpostiinsa. Verkkopalvelussa voi lisäksi hyödyntää erilaisia työskentelyä helpottavia toimintoja (mm. korostus ja hakutoiminto). Voit tilata myös pelkän verkkopalvelun.

Painetut kirjat ilmestyvät vuosittain alkukeväästä, ja niissä on samat säädökset kuin verkkopalvelussakin (osa lyhennysotteina).

  • Kiinteistöalan lakikirja I sisältää lainsäädännön liittyen kiinteistöjen ja asumis- ja kiinteistöyhtiöiden muodostamiseen, omistamiseen, hallinnointiin ja talouteen.
  • Kiinteistöalan lakikirja II sisältää puolestaan lainsäädännön liittyen huoneiston vuokraukseen, vahingonkorvaukseen, kaavoitukseen ja rakentamiseen, kiinteistöturvallisuuteen ja talotekniikkaan sekä työsuhdeasioihin.

Kiinteistöalan lakikirja on suunnattu isännöitsijöille, isännöintiyritysten muulle henkilökunnalle, vuokranantajille ja kiinteistöalan juristeille.

Kiinteistöalan lakikirjan ovat toimittaneet päälakimies, OTM Tarik Ahsanullah, johtava lakimies, OTK Päivi Kaari, asianajaja, VT, OTM, VTM, opetusneuvos Keijo Kaivanto, asianajaja, OTM Annika Kemppinen, lakimies, VT, OTM Kirsi Kurtti, lainsäädäntöjohtaja, VT, OTK Jouko Narikka ja lakimies, OTM Sanni Nuutinen.

Edit Content

Julkaisuvuosi:
2023
Tuotenro:
500
Formaatit:
Päivittyvä verkkopalvelu ja lakikirjat I ja II, verkkopalvelu
Kirjailijat:
Tarik Ahsanullah – Päivi Kaari – Keijo Kaivanto – Annika Kemppinen – Kirsi Kurtti – Jouko Narikka – Sanni Nuutinen

Edit Content
Scroll to Top