Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari

159,00

Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari – Painettu kirja
159,00
Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari – Verkkokirja
159,00

Asunto-osakeyhtiölaki pykälä pykälältä – uudistettu teos nyt ilmestynyt!

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari on kattava ja asiantunteva pykäläkommentaari asunto-osakeyhtiölaista (1599/2009). Teos on nyt uudistettu ja päivitetty kauttaaltaan vastaamaan lain nykysisältöä ja vakiintuneita tulkintoja sekä vallitsevaa oikeuskäytäntöä!

2-osainen teos käy asunto-osakeyhtiölain läpi pykälä pykälältä, selittäen ja kommentoiden. Näin saat selkeän kuvan siitä, mitä lainsäätäjä on hakenut ja miten lakia sovelletaan eri tilanteissa. Käytännönläheinen teos pureutuu erityisen tarkasti asunto-osakeyhtiön jokapäiväisen toiminnan kannalta tärkeisiin säännöksiin. Teoksessa avataan yksityiskohtaisesti myös lakiin vuosina 2019–2023 lisättyjä säännöksiä, jotka liittyvät seuraaviin aiheisiin:

  • huoneistotietojärjestelmän toinen vaihe
  • yhtiökokousten järjestäminen etä- ja hybridikokouksina
  • energiatehokkaan ja esteettömän asumisen edistäminen (päättäminen mm. sähköautojen latausinfran rakentamisesta ja energiatehokkuutta parantavista korjauksista, osakkaan oikeus tehdä esteettömyyttä parantavia muutostöitä)
  • vesivastikkeen periminen luotettavasti mitatun todellisen kulutuksen perusteella.

Teoksessa huomioitu on edellisen painoksen ilmestymisen jälkeiset muutokset lainsäädännössä, alan suosituksissa  ja oikeuskirjallisuuden kannanotoissa. Niin ikään mukana ovat kaikki uudet, lain tulkinnan kannalta olennaiset tuomioistuinratkaisut.

Teos sopii työvälineeksi erityisesti kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja talousammattilaisille sekä asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenille.

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, lakimies, OTM Rasmus Kanerva, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosén Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

Saatavilla myös Asunto-osakeyhtiöt oikeuskäytännössä -oikeustapauskommentaari >>

Edit Content

Painos:
5., uudistettu
Julkaisuvuosi:
2023
ISBN:
978-951-685-609-7 (painettu 2-osainen kirja)
978-951-685-613-4 (verkkokirja)
Tuotenro:
260 (painettu 2-osainen kirja)
261 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
1 344
Formaatit:
Painettu kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Marina Furuhjelm, Rasmus Kanerva, Petteri Kuhanen & Aki Rosén

Scroll to Top