Edut kiinteistöliiton jäsenille

Kiinteistömedia Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöille erilaisia jäsenetuja. Lue lisää ja ota edut käyttöösi!

-20 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Kiinteistöliiton jäsenet saavat -20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja verkkotuotteista (huom. alennus ei koske paketti- ja tarjoustuotteita eikä Kiinteistön Mustaa Laatikkoa). Saat jäsenalennuksen käyttöösi rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja syötä Kiinteistöliiton jäsennumerosi omiin tietoihisi (ks. sivun oikean yläkulman valikosta Omat tiedot).

Suomen Kiinteistölehden vuosikerta veloituksetta

Kiinteistöliiton jäsenetuna taloyhtiö saa veloituksetta yhden Suomen Kiinteistölehden vuosikerran kotiin kannettuna paperilehtenä (esim. hallituksen puheenjohtajalle). Jäsentaloyhtiö voi tilata lisävuosikertoja esim. kaikille hallituksen jäsenille jäsenetuhintaan 25,00 € (sis. alv 10 %) / vuosikerta. Jäsenet saavat myös jäsennumerolla veloituksetta käyttöönsä Suomen Kiinteistölehden näköislehden.

Oletko Kiinteistöliiton jäsen, mutta et ole vielä aktivoinut jäsenetujasi?

Jos sinulla on tunnus verkkopalveluihimme, ole hyvä ja kirjaudu sisään. Kirjauduttuasi palaa tälle samalle sivulle (Edut Kiinteistöliiton jäsenille), niin pääset ottamaan jäsenedut käyttöösi.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, sen luominen käy helposti. Tunnus on avain kaikkiin Kiinteistömedian palveluihin. Luo tunnus, kirjaudu sisään ja palaa tälle samalle sivulle (Edut Kiinteistöliiton jäsenille), niin pääset aktivoimaan jäsenedut käyttöösi.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta