Edut kiinteistöliiton jäsenille

Kiinteistömedia Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöille erilaisia jäsenetuja. Lue lisää ja ota edut käyttöösi!

-20 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Kiinteistöliiton jäsenet saavat -20 % alennuksen Kiinteistömedia Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja verkkotuotteista (huom. alennus ei koske paketti- ja tarjoustuotteita eikä Kiinteistön Mustaa Laatikkoa). Saat jäsenalennuksen käyttöösi rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään ja syötä Kiinteistöliiton jäsennumerosi kohtaan Käyttäjän tiedot (ks. sivun oikean yläkulman valikosta Käyttäjän tiedot).

Suomen Kiinteistölehden vuosikerta veloituksetta

Kiinteistöliiton jäsenetuna taloyhtiö saa veloituksetta yhden Suomen Kiinteistölehden vuosikerran kotiin kannettuna paperilehtenä (esim. hallituksen puheenjohtajalle). Jäsentaloyhtiö voi tilata lisävuosikertoja esim. kaikille hallituksen jäsenille jäsenetuhintaan 25,00 € (sis. alv 10 %) / vuosikerta. Jäsenet saavat jäsennumerolla veloituksetta käyttöönsä myös täydet lukuoikeudet Suomen Kiinteistölehden verkkolehteen www.kiinteistolehti.fi.

Oletko Kiinteistöliiton jäsen, mutta et ole vielä aktivoinut jäsenetujasi?

Jos sinulla on tunnus Kiinteistömedian/Kiinteistölehden verkkopalveluihin, ole hyvä ja kirjaudu sisään. Oman tilin Edut ja vinkit -osiosta pääset ottamaan jäsenedut käyttöösi.

Jos et näe sinulle kuuluvia Kiinteistöliiton jäsenetuja, tarkista kohdassa Käyttäjän tiedot, että Kiinteistöliiton jäsennumerosi on kirjoitettu oikein.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, sen luominen käy helposti tästä.

Ostoskori
Scroll to Top