Oppimateriaalit

Terve!

Haluamme Kiinteistömedialla tarjota oikeat oppimateriaalit onnistuneeseen koulutukseen. Meiltä löydät ajantasaiset ja asiantuntevat teokset kiinteistönhoitoon ja isännöintiin. Laadukkaat teoksemme löydät niin painettuna kuin sähköisenä ja saat niistä räätälöityä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Ota siis yhteyttä, autan mielelläni kaikissa asioissa!

Tommi
040 557 7178
tommi.vienonen@kiinteistomedia.fi

KIINTEISTÖMEDIASTA SANOTTUA

”Asuma Palvelut vastaa kiinteistönhuolto-, siivous- sekä isännöintikohteista eri puolilla pääkaupunkiseutua. Käytössämme ovat
nykyaikaiset toimintatavat, joissa olemme hyödyntäneet monipuolisesti
myös Kiinteistömedian palveluja ja tuotteita. Isännöinnin
verkkokirjasto on henkilökunnallamme aktiivisesti käytössä. Kirjaston
avulla löydämme vaivattomasti tietoa kiinteistön johtamiseen
sekä onnistuneeseen asumiseen ja kiinteistöjen käyttöön.”

Antti Syrjälä, toimitusjohtaja, Hakunilan Huolto Oy

Isännöinnin verkkokirjasto

Kattava valikoima tietoteoksia

Isännöinnin verkkokirjasto tuo ulottuvillesi laajan valikoiman isännöintiin liittyviä tietoteoksia verkkokirjoina.

• Lue kirjoja rajattomasti kiinteää vuosimaksua vastaan.
• Viimeisimmät painokset päivittyvät käyttöösi heti ilmestyttyään.
• Lisää verkkokirjoihin omia merkintöjä ja tee korostuksia.
• Etsi tietoa nopeasti koko verkkokirjaston kattavalla hakutoiminnolla.

Verkkokirjasto kulkee mukanasi kaikkialle, missä vain on nettiyhteys. Voit lukea kirjoja eri päätelaitteilla: tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Verkkokirjastoa käytetään nettiselaimella, etkä tarvitse erillisiä sovelluksia.

KIINTEISTÖMEDIASTA SANOTTUA

”Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla tarvitaan yhä enemmän moniosaajia, jotka tuntevat jatkuvan kiinteistönhoidon tarpeet, liittyivätpä ne kiinteistön puhtaanapitoon tai perinteiseen kiinteistönhoitoon. Etelä-Kymenlaakson Ammattiopisto EKAMI kouluttaa toimialalle jatkuvasti uusia osaajia. Koulutuksissamme käytämme hyödyksemme monipuolisesti Kiinteistömedian tuotteita ja olemme saavuttaneet yhteistyöllä erinomaisia tuloksia. Suosittelemme!”

Juha Attenberg, tiimipäällikkö, Ekami

Vastuunjaon tuotteet

Selkeät vastaukset ja ohjeet

Vastuunjako-verkkopalvelu on verkossa toimiva, helppokäyttöinen ja jatkuvasti päivittyvä tietopaketti. Palvelu on suunnattu ammattilaisille, kuten isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille, ja sen ovat tuottaneet alan parhaat juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Vastuunjaon tuotteistamme saat selkeät vastaukset ja käytännön ohjeet kaikkiin taloyhtiön kunnossapitovastuuta koskeviin kysymyksiin.

Vastuunjaon tuoteperhe

KIINTEISTÖMEDIASTA SANOTTUA

”Luksia eli Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä järjestää ammatillista koulutusta ja kehittää työelämän osaamista monipuolisesti. Meille on tärkeätä, että koulutuksissamme on nykyaikaiset työkalut. Esimerkiksi isännöinnin ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon koulutuksissa olemme käyttäneet Kiinteistömedian palveluja ja tuotteita monipuolisesti hyvin tuloksin. Varsinkin Vastuunjako.fi-palvelu on ollut erittäin hyödyllinen.”

Taina Kunttu, tutkinnon ohjaaja, Luksia

Scroll to Top