Taloyhtiön talous – Oppikirja isännöitsijälle

49,00

Painettu kirja
49,00
Verkkokirja
49,00
Tyhjennä

Taloyhtiön talous – Oppikirja isännöitsijälle on jokaisen isännöintiopiskelijan perusteos taloyhtiön taloudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Kirjassa opetellaan kirjanpidon ja tilinpäätöksen keskeiset käsitteet, tutustutaan taloyhtiön erilaisiin tilinpäätöslaskelmiin ja tilinpäätös- ja verosuunnitteluun sekä selvitetään, millä tavoin taloyhtiö voi kerätä varoja korjaushankkeisiin.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi isännöintialaa opiskeleville sekä niille, joilla on työssään tarve hahmottaa taloyhtiö taloudellisena kokonaisuutena (esim. kiinteistösihteerit). Kirja sopii myös kertausteokseksi isännöitsijälle, joka haluaa päivittää ja vahvistaa taloudellista osaamistaan.

Kirjan rinnalla myydään Taloyhtiön talous – Harjoituskirja isännöitsijälle -kirjaa, jonka avulla tässä kirjassa esitettyjen laskelmien koostamista voi harjoitella käytännössä.

Kirjan on kirjoittanut talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

”Olen kokenut Taloyhtiön talous -oppikirjan erittäin hyväksi ja käyttökelpoiseksi isännöintikoulutuksessa. Asiat on käsitelty helppotajuisesti ja käytännönläheisesti niin, että talouteen vihkiytymätönkin lukija ne ymmärtää. Myös Harjoituskirja on hyvä apu asioiden sisäistämisessä. Tulemme hyödyntämään kirjoja jatkossakin osana isännöintikoulutustamme.”

Raimo Suominen

kouluttaja, isännöinti, ITS, NTM / Luksia

Edit

Painos:
4.
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-546-5 (painettu kirja)
978-951-685-561-8 (verkkokirja)
Tuotenro:
363 (painettu kirja)
3631 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
234
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Järvinen, Juho

Kirjailijat:

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta