Taloyhtiön talous – Oppikirja isännöitsijälle

49,00

Taloyhtiön talous - Oppikirja isännöitsijälle – Painettu kirja
49,00
Taloyhtiön talous - Oppikirja isännöitsijälle – Verkkokirja
49,00

Jokaisen isännöintiopiskelijan perusteos taloyhtiön taloudenhoitoon liittyvissä asioissa.

Taloyhtiön talous Oppikirja isännöitsijälle perehdyttää isännöintiopiskelijan taloyhtiön kirjanpitoon sekä tilinpäätös- ja verosuunnitteluun.

Kirjassa tutustutaan kirjanpidon perusperiaatteisiin sekä taloyhtiön erilaisiin tilinpäätöslaskelmiin ja niiden sisältöön. Kirja auttaa myös hahmottamaan, millä tavoin taloyhtiö kerää varoja taloyhtiön hoito- ja korjausmenojen kattamiseen.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi isännöintialaa opiskeleville sekä niille, joilla on työssään tarve hahmottaa taloyhtiö taloudellisena kokonaisuutena (esim. kiinteistösihteerit). Kirja sopii myös kertausteokseksi isännöitsijälle, joka haluaa päivittää ja vahvistaa taloudellista osaamistaan.

Kirjan rinnalla myydään Taloyhtiön talous – Harjoituskirja isännöitsijälle -kirjaa, jonka avulla tässä kirjassa esitettyjen laskelmien koostamista voi harjoitella käytännössä.

Taloyhtiön talous – Oppikirja isännöitsijälle -kirjan on kirjoittanut talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

”Olen kokenut Taloyhtiön talous -oppikirjan erittäin hyväksi ja käyttökelpoiseksi isännöintikoulutuksessa. Asiat on käsitelty helppotajuisesti ja käytännönläheisesti niin, että talouteen vihkiytymätönkin lukija ne ymmärtää. Myös Harjoituskirja on hyvä apu asioiden sisäistämisessä. Tulemme hyödyntämään kirjoja jatkossakin osana isännöintikoulutustamme.”

Raimo Suominen

kouluttaja, isännöinti, ITS, NTM / Luksia

Edit Content

Painos:
4.
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-546-5 (painettu kirja)
978-951-685-561-8 (verkkokirja)
Tuotenro:
363 (painettu kirja)
3631 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
234
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Järvinen, Juho

Kirjailijat:

Scroll to Top