Tietoa meistä

Yrityksemme

Rakentavaa sanottavaa

Yrityksemme on ollut kiinteistöalan johtava sisältötalo jo vuodesta 1925. Tutustu pitkään historiaamme tästä. Sen tuottamien tietopalveluiden, tieto- ja ammattikirjojen, oppimateriaalien, lehtien ja tapahtumien avulla kiinteistöalalla toimivien käytettävissä on aina ajantasaisin ja luotettavin tieto. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Suomen Kiinteistölehti, Vastuunjako ja Taloyhtiötapahtuma. Lisäksi isännöimme kiinteistöalan johtavista asiantuntijayrityksistä koostuvaa REM-kumppanuusverkostoa. Yhtiömme omistaa Suomen Kiinteistöliitto.

Omistajan otteella

Olemme pieni ja ketterä yritys, jossa tehdään intohimoisesti töitä taloyhtiöiden ja kiinteistöalan hyväksi. Toteutuskelpoinen ja asiakkaita hyödyttävä idea ei jää meillä jurnuttamaan organisaation rattaisiin. Työskentelemme yhdessä keskustellen ja tuloksellisesti. Ammattitaitoiset työntekijämme viihtyvät työssään ja arvostavat osaamistaan, toisiaan ja talon henkilöstöetuja. Modernit toimitilamme sijaitsevat Malmilla Helsingissä, mutta koronan myötä etätyöskentelystä on tullut pysyvä osa arkeamme.

Tunne. Talosi.

Tiesitkö, että peräti 2/3 suomalaisten yksityisestä varallisuudesta on kiinni rakennuksissa? Me Kiinteistömediassa haluamme, että tuosta omaisuudesta — ihmisten kodeista — pidetään hyvää huolta. Tehtävämme on tuottaa ajantasaista ja asiantuntevaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisten ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Asiantuntijaverkostossamme on yli 50 kiinteistöalan asiantuntijaa niin tekniikan, talouden kuin juridiikan saralta. Haluamme, että taloyhtiöiden päättäjät, isännöitsijät, kiinteistönhoitajat, vuokranantajat, urakoitsijat, sijoittajat ja alan opiskelijat saavat luotettavaa ja laadukasta tietosisältöä. Sillä vaalitaan suomalaisten kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja meidän kotiemme arvoa.

Omistajan otteella.

Ostoskori
Scroll to Top