Vastuunjaon tuoteperhe

Ainutlaatuiset Vastuunjaon tuotteemme ovat uudistuneet sisällöllisesti, visuaalisesti ja toiminnallisesti! Uudistuksen myötä verkko- ja painotuotteet ovat saaneet modernin, yhtenäisen ilmeen. Myös kaikki sisällöt päivittyivät kauttaaltaan.

Tilaa suoraan verkkokaupasta, jätä yhteydenottopyyntö tai varaa tapaaminen suoraan myyntijohtajamme Tommin kalenterista.

Vastuunjaon tuotteiden avulla ratkaiset helposti ja pätevästi kinkkisimmätkin vastuunjakoa koskevat kysymyksesi!

Taloyhtiön vastuunjako verkkopalvelu

Taloyhtiö

Hallitukselle, isännöitsijälle ja muille ammattilaisille

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelun avulla ratkaiset kaikki osakkaan ja taloyhtiön välistä kunnossapitovastuun jakoa koskevat kysymyksesi. Tulkintoja havainnollistavat runsas kuvitus ja asiantuntijoiden jatkuvasti täydentämä tapauspankki.

Palvelu on laadittu yhteistyössä Kiinteistöliiton asiantuntijoiden ja muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.

Vuokra-asunto

Vuokranantajalle, taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle

Uusi Vuokra-asunnon vastuunjako -verkkopalvelu on toivottu lisäys Vastuunjaon tuotteisiimme. Verkkopalvelu kertoo, mitkä toimenpiteet vuokra-asunnossa kuuluvat lain mukaan vuokranantajan kunnossapitovastuulle ja mitkä vuokralaisen hoitovastuulle.

Palvelu on laadittu yhteistyössä Suomen Vuokranantajien kanssa.

Koti

Yrityksenne verkkosivuille tai taloyhtiösivuille

Uudistuneesta verkkopalvelusta osakas tai asukas voi tarkistaa taloyhtiön ja osakkaan tärkeimmät kunnossapitovastuut osakehuoneistossa. Palvelu lisätään linkkinä yrityksen verkkosivuille tai taloyhtiösivuille. Tekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!

Palvelu on laadittu yhteistyössä Kiinteistöliiton asiantuntijoiden ja muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.

Painetut kirjat ja verkkokirjat

Tilaa maksuton uutiskirje

Kiinteistömedian Vastuunjaon uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja se sopii loistavasti kaikille vastuunjaosta kiinnostuneille! Kirjeessä ilmoitetaan muun muassa verkkopalveluun tulleista uusista tapauksista. Kirje tarjoaa myös vanhempia ajankohtaisia tapauksia, joita pääset lukemaan palvelussa maksutta kuukauden ajan.

Vastuunjaon uutiskirje
Ostoskori
Scroll to Top