Taloyhtiön vastuunjako

Teini potkaisi reiän välioveen – korjaako taloyhtiö? Avaimet jäivät Viron-matkalle – mistä uudet? Kaveriporukka auttoi muutossa ja pesukoneliitäntä jäi vuotamaan – kenen on vastuu?

Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja välillä jotain menee rikki ja jotain katoaa. Taloyhtiöissä tämä on jokapäiväistä. Läheskään aina ei ole itsestään selvää, missä vastuun rajat kulkevat missäkin tilanteessa.

Perusteelliset vastaukset näihin ja lukuisiin muihin vastuukysymyksiin löydät Kiinteistömedia Oy:n vastuunjaon tuotteista. Tutustu tuotteisiin tästä ja tilaa itsellesi sopiva ratkaisu!

Tuotteet isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu on todellinen ammattilaisen työkalu, jonka avulla päivität osaamistasi ja kehität asiantuntijuuttasi! Monipuolisesta verkkopalvelusta löydät vastaukset kysymyksiisi kunnossapitovastuun jakautumisesta, jatkuvasti täydentyvän tapauspankin toimintaohjeineen sekä muita käytännön vinkkejä. Kätevä verkkopalvelu kulkee aina mukanasi.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D (lisättäväksi isännöintiyrityksen verkkosivustolle)

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on tarkoitettu lisättäväksi esimerkiksi isännöintiyrityksen verkkosivuille, josta osakkaat voivat käydä tarkistamassa vastuunjaon huonetiloittain. Palvelun avulla isännöintiyritys viestii vaivattomasti vastuunjaosta ja saa samalla hyödyllistä sisältöä verkkosivuilleen.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle -opas on jokaisen kiinteistöalan ammattilaisen päivittäinen työkalu ja ammattitaidon kulmakivi. Se auttaa sinua perustelemaan kunnossapitovastuuta koskevat ratkaisusi niin pääsäännön mukaisissa tilanteissa kuin erilaisissa poikkeuksissa.

Tuotteet osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle -opas on tarkoitettu kunnossapitovastuiden nopeaan selvittämiseen. Selkeistä piirroskuvista voi tarkistaa kunnossapidosta vastaavan tahon yhdellä vilkaisulla.

Ansvarsfördelningtabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende -handboken svarar på frågor om ansvarsfördelningen i bostadsaktiebolag.

Kodin vastuunjakotaulukko - Guide to Household's Maintenance Responsibilities

Kodin vastuunjakotaulukko – Guide to Household’s Maintenance Responsibilities on joka kodin tiivis vastuunjako-opas. Sen selkeistä huonekuvista tarkistat osakkaan ja taloyhtiön vastuut helposti ja nopeasti. Lisäksi saat tietoa asukkaan tehtäviksi kuuluvista huoltotöistä. Kaikki vastuukohdat löytyvät oppaasta sekä suomen että englannin kielellä. 

Kodin vastuunjakotaulukko 3D
Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta