Taloyhtiön vastuunjako

Taloyhtiön vastuunjako -palvelu on verkossa toimiva, helppokäyttöinen ja jatkuvasti päivittyvä tietopaketti. Palvelu on suunnattu ammattilaisille, kuten isännöitsijöille ja huoltoyhtiöille, ja sen ovat tuottaneet alan parhaat juridiset ja tekniset asiantuntijat. Vastuunjaon tuotteistamme saat selkeät vastaukset ja käytännön ohjeet kaikkiin taloyhtiön kunnossapitovastuuta koskeviin kysymyksiin.

Tuotteet isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu on todellinen ammattilaisen työkalu, jonka avulla päivität osaamistasi ja kehität asiantuntijuuttasi! Monipuolisesta verkkopalvelusta löydät vastaukset kysymyksiisi kunnossapitovastuun jakautumisesta, jatkuvasti täydentyvän tapauspankin toimintaohjeineen sekä muita käytännön vinkkejä. Kätevä verkkopalvelu kulkee aina mukanasi.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D (lisättäväksi isännöintiyrityksen verkkosivustolle)

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on tarkoitettu lisättäväksi esimerkiksi isännöintiyrityksen verkkosivuille, josta osakkaat voivat käydä tarkistamassa vastuunjaon huonetiloittain. Palvelun avulla isännöintiyritys viestii vaivattomasti vastuunjaosta ja saa samalla hyödyllistä sisältöä verkkosivuilleen.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle -opas on jokaisen kiinteistöalan ammattilaisen päivittäinen työkalu ja ammattitaidon kulmakivi. Se auttaa sinua perustelemaan kunnossapitovastuuta koskevat ratkaisusi niin pääsäännön mukaisissa tilanteissa kuin erilaisissa poikkeuksissa.

Tuotteet osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle -opas on tarkoitettu kunnossapitovastuiden nopeaan selvittämiseen. Selkeistä piirroskuvista voi tarkistaa kunnossapidosta vastaavan tahon yhdellä vilkaisulla.

Ansvarsfördelningtabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende -handboken svarar på frågor om ansvarsfördelningen i bostadsaktiebolag.

Kodin vastuunjakotaulukko - Guide to Household's Maintenance Responsibilities

Kodin vastuunjakotaulukko – Guide to Household’s Maintenance Responsibilities on joka kodin tiivis vastuunjako-opas. Sen selkeistä huonekuvista tarkistat osakkaan ja taloyhtiön vastuut helposti ja nopeasti. Lisäksi saat tietoa asukkaan tehtäviksi kuuluvista huoltotöistä. Kaikki vastuukohdat löytyvät oppaasta sekä suomen että englannin kielellä. 

Kodin vastuunjakotaulukko 3D
Scroll to Top