Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme tarjoavat säännöllisesti kiinteistöalan asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa! Uutiskirjeet ovat maksuttomia ja voit peruuttaa niiden tilauksen milloin tahansa sähköpostin alaosassa olevan linkin kautta.

Tutustu ja tilaa!

Kiinteistömedian uutiskirje

Tilaamalla Kiinteistömedian uutiskirjeen saat kuukausittain sähköpostiisi tiedon kirjauutuuksistamme ja ajankohtaisista teoksista. Tämän lisäksi kuulet ensimmäisenä verkkokauppamme tarjouksista ja eduista, joita et halua ohittaa!

Tilaa uutiskirje >>

Kiinteistölehden uutiskirje

Kiinteistölehden uutiskirje tarjoilee sähköpostiisi tiiviin paketin Kiinteistölehden ajankohtaisia artikkeleita, mielenkiintoisia blogeja ja kumppanisisältöjä. Kirje ilmestyy 20 kertaa vuodessa, 2–3 viikon välein.

Tilaa uutiskirje >>

Vastuunjaon uutiskirje

Kiinteistömedian vastuunjaon uutiskirje sopii loistavasti kaikille taloyhtiön vastuunjaosta kiinnostuneille! Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirjeessä ilmoitetaan Vastuunjako-palveluun tulleista uusista tapauksista. Kirje tarjoaa myös tapauksia, joita pääset lukemaan palvelussa maksutta kuukauden ajan.

Tilaa uutiskirje >>

Taloyhtiötapahtuman uutiskirje

Taloyhtiötapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksen Kokousiivessä 29. huhtikuuta 2025. Taloyhtiötapahtuma on maksuton taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden seminaari-, neuvonta- ja näyttelytapahtuma.

Taloyhtiötapahtuman uutiskirje tarjoilee sähköpostiisi mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa tapahtumasta!

Tilaa uutiskirje >>

 

Kiinteistömedia Oy:n mediatiedotteet

Kiinteistömedian mediatiedotteilla kerromme yhtiössämme tapahtuvista merkittävistä ja mielenkiintoisista tapahtumista, tuoteuutuuksista sekä ajankohtaisista asioista. 

Tilaa mediatiedotteet >>
Scroll to Top