Taloyhtiön talous – Harjoituskirja isännöitsijälle

49,00

Isännöintiopiskelijoille tarkoitettu harjoituskirja tilinpäätöslaskelmien koostamiseen!

Taloyhtiön talous Harjoituskirja isännöitsijälle -kirja koostuu harjoitustehtävistä, joiden avulla voit harjoitella taloyhtiön erilaisten tilinpäätöslaskelmien koostamista käytännössä.

Kirjassa seurataan vastaperustetun Asunto Oy Laskarin neljää ensimmäistä tilikautta ja tarkastellaan, millaisia laskelmia kunkin tilikauden tilinpäätökseen pitää laatia. Kirjan avulla pääset harjoittelemaan niin tilinpäätöksen suunnittelua kuin vastike- ja lainaosuuslaskelmien ja talousarvion laatimistakin. Kirjassa on myös mallit kunkin tilikauden toimintakertomuksista.

Kirjassa esitettyjen laskelmien sisältöön ja tarkoitukseen voit perehtyä tarkemmin erikseen myytävän Taloyhtiön talous – Oppikirja isännöitsijälle -kirjan avulla.

Taloyhtiön talous – Harjoituskirja isännöitsijälle -kirjan on kirjoittanut talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen.

”Olen kokenut Taloyhtiön talous -oppikirjan erittäin hyväksi ja käyttökelpoiseksi isännöintikoulutuksessa. Asiat on käsitelty helppotajuisesti ja käytännönläheisesti niin, että talouteen vihkiytymätönkin lukija ne ymmärtää. Myös Harjoituskirja on hyvä apu asioiden sisäistämisessä. Tulemme hyödyntämään kirjoja jatkossakin osana isännöintikoulutustamme.”

Raimo Suominen

kouluttaja, isännöinti, ITS, NTM / Luksia

Edit Content

Painos:
5., muuttamaton
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-503-8
Tuotenro:
367
Koko:
A4
Sivumäärä:
176
Formaatit:
Kirja
Kirjailijat:
Järvinen, Juho

Kirjailijat:

Scroll to Top