Kiinteistöyhtiön arvonlisäverotus, verkkokirja

49,00

Selkeä opas taloyhtiön hakeutumisesta arvonlisäverovelvolliseksi!

Kiinteistöyhtiön arvonlisäverotus -verkkokirja selvittää, missä tilanteissa taloyhtiön kannattaa hakeutua arvonlisäverovelvolliseksi ja miten yhtiön arvonlisäverotus käytännössä toimii.

Verkkokirjasta saat tietoa siitä, miten taloyhtiö voi hakeutua arvonlisäverovelvolliseksi ja miten verovelvollisuus vaikuttaa muun muassa yhtiön kirjanpitoon ja vastikkeiden perintään. Verkkokirja opastaa myös arvonlisäverovelvolliseksi hakeutumisen taloudellisen kannattavuuden ja hyötyjen arvioinnissa. Lisäksi verkkokirjassa tarkastellaan oman käytön arvonlisäveroa, jota taloyhtiö voi joutua maksamaan omalla henkilökunnalla tuotetuista kiinteistönhallintapalveluista (mm. talonmiehen tai siivojan työt).

Verkkokirja on päivitetty kauttaaltaan kesällä 2022, ja siinä on huomioitu muun muassa arvonlisäverolaki ja siihen liittyvät muut säädökset muutoksineen sekä kirjanpitolautakunnan viimeisimmät aiheeseen liittyvät ohjeet.

Verkkokirja on tarkoitettu oppaaksi isännöitsijöille, kirjanpitäjille ja tilintarkastajille. Sen on kirjoittanut verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija, KTM Antti Suulamo.

Tutustu myös muihin taloyhtiön taloudenpitoa koskeviin tuotteisiimme >>

Edit Content

Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-575-5
Tuotenro:
3460
Formaatit:
Verkkokirja
Kirjailijat:
Suulamo, Antti

Kirjailijat:

Scroll to Top