Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös

79,00

Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös – Painettu kirja
79,00
Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös – Verkkokirja
79,00

Kaikki, mitä sinun tulee tietää taloyhtiön kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen laadinnasta!

Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös -kirja sisältää kaikki tiedot, mitä taloyhtiön kirjanpidon hoidossa sekä tilinpäätösasiakirjojen laadinnassa tarvitaan.

Kirja opastaa niin liiketapahtumien kirjaamisessa kuin taloyhtiön tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen koostamisessakin. Kirja ohjaa myös tilinpäätössuunnittelussa, talousarvion laadinnassa, verotuskysymyksissä sekä tilintarkastuksen ja toiminnantarkastuksen järjestämisessä. Kirjassa on paljon esimerkkejä, ja sen liitteinä ovat mallit taloyhtiön tilinpäätösasiakirjoille.

Kirjassa on huomioitu kirjanpitoa ja taloyhtiöiden taloudenpitoa ohjaava lainsäädäntö (mm. kirjanpitolaki, asunto-osakeyhtiölaki) sekä Kirjanpitolautakunnan aiheeseen liittyvät yleisohjeet.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi isännöitsijöille, kirjanpitäjille ja tilintarkastajille. Se sopii myös oppikirjaksi näiden alojen opiskelijoille.

Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös -kirja on tehty yhteistyössä tilintarkastustoimisto BDO Oy:n kanssa. Sen on kirjoittanut verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija, KTM Antti Suulamo.

Tutustu myös muihin taloyhtiön taloudenpitoa koskeviin julkaisuihimme >>

Edit Content

Painos:
16.
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-573-1 (painettu kirja)
978-951-685-574-8 (verkkokirja)
Tuotenro:
629 (painettu kirja)
6292 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
424
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Suulamo, Antti

Kirjailijat:

Scroll to Top