Jälki- ja lainaosuuslaskenta

49,00
34,3049,00

Jälki- ja lainaosuuslaskenta – Painettu kirja
49,00 34,30
Jälki- ja lainaosuuslaskenta – Verkkokirja
49,00

Tiedätkö, miten taloyhtiön vastikelaskelmat ja lainaosuuslaskelmat kuuluu laatia?

Tilatessasi tarjouskampanjan tuotteita voit halutessasi valita kaupan päälle Putkiremontin vastuunjako (1), Sata ja yksi kysymystä putkiremontista (2) tai Kodin remontit Plus (3) kirjan. Kirjoita tilausta tehdessäsi Tilauksen kommentit -kenttään tuotteen numero. Lähetämme kaupanpäällisiä niin pitkään kuin teoksia riittää.

Ilmainen toimitus yli 70 euron tilauksiin. *Kotimaahan postin toimitustavoilla.

Jälki- ja lainaosuuslaskenta -kirja selvittää, kuinka taloyhtiön vastike- eli jälkilaskelmat ja osakkaiden lainaosuuslaskelmat laaditaan sekä miten laskelmia tulkitaan.

Kirjan avulla opit ymmärtämään, miten vastikelaskelmat eri vastikkeista laaditaan, mitä laskelmien luvut kertovat vastiketason riittävyydestä ja millaisiin toimenpiteisiin tulee ryhtyä laskelmien osoittaessa yli- tai alijäämää. Lisäksi saat kirjasta tietoa siitä, miten osakehuoneistokohtaiset lainaosuudet yhtiön pitkäaikaisista lainoista lasketaan ja mitkä ovat yhtiön  toimintavaihtoehdot tililleen tulevien lainaosuussuoritusten käsittelyssä.

Kirjan liitteinä ovat Kirjanpitolautakunnan yleisohjeen mukaiset mallit vastikelaskelmasta, lainaosuuslaskelmasta ja hankerahoituslaskelmasta.

Jälki- ja lainaosuuslaskenta -kirja on tarkoitettu taloyhtiöiden kirjapitäjille ja yhtiöiden taloushallintoa hoitaville henkilöille. Se sopii myös oppaaksi isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille.

Kirjan on kirjoittanut HT-tilintarkastaja Jari Etelämaa.

Tutustu myös kirjaan Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös >>

Edit

Painos:
6.
Julkaisuvuosi:
2020
ISBN:
978-951-685-511-3 (painettu kirja)
978-951-685-533-5 (verkkokirja)
Tuotenro:
381 (painettu kirja)
3812 (verkkokirja)
Koko:
A5
Sivumäärä:
208
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Etelämaa, Jari

Kirjailijat:

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta