Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

49,00

TILAPÄISESTI LOPPU, UUSI PAINOS TULOSSA 9/2022 – TILAA ENNAKKOON!

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on opas työtapoihin ja asenteisiin, joilla menestyt kiinteistönvälittäjänä ja tavoitat päämääräsi niin inhimillisin kuin rahallisin mittarein mitattuna.

Saat kirjasta runsaasti kirjoittajan omalla urallaan hyviksi ja toimiviksi havaitsemia ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, ja voit vapaasti hyödyntää niitä kiinteistönvälittäjän työssä. Ohjeiden avulla kehität itseäsi ja osaamistasi tietoisesti ja oikeaan suuntaan. Kapuaminen huipulle ei ole helppoa, mutta silti jokaisen välittäjän tulisi sinne pyrkiä. Jos olet aloittanut kiipeämisen vuorelle, eikö tuntuisi kummalliselta jäädä puoliväliin? Aloita oma matkasi huipulle jo tänään!

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet sopii jokaiselle kiinteistönvälittäjälle apuvälineeksi oman työn kehittämiseen.

Kirjan on kirjoittanut YKV, FM Mika Saavalainen.

”Mainio ja helposti samaistuttava Kiinteistönvälittäjän menetyksen salaisuudet -kirja on yksi työelämäni tärkeimmistä herättäjistä. Kirjan teesit ovat vahvistaneet yhtäältä olevani oikeilla jäljillä ja toisaalta näkemään välittäjän arvomaailmaa uudesta näkökulmasta. Kiitän Mika Saavalaista, kun hän kirjoitti kokemuksensa kirjaksi, kaikkien luettavaksi.”

– Jussi Salomäki, LKV, KiLAT, yrittäjä, Ostametsää.fi | Arbour LKV

Tutustu myös muihin kiinteistönvälitysaiheisiin julkaisuihimme >>

Edit

Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
2018
ISBN:
978-951-685-452-9
Tuotenro:
528
Koko:
A5
Sivumäärä:
194
Formaatit:
Kirja
Kirjailijat:
Saavalainen, Mika

Kirjailijat:

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta