Asunto-osakeyhtiöt oikeuskäytännössä

119,00

Asunto-osakeyhtiöt oikeuskäytännössä – Painettu kirja
119,00
Asunto-osakeyhtiöt oikeuskäytännössä – Verkkokirja
119,00

TULOSSA 12/2022!

Asunto-osakeyhtiöt oikeuskäytännössä on ainutlaatuinen kokoelma lainvoimaisista, asunto-osakeyhtiöihin liittyvistä tuomioistuinratkaisuista. Teokseen on koottu kaikki merkitykselliset oikeustapaukset korkeimmasta oikeudesta, korkeimmasta hallinto-oikeudesta sekä hovi- ja hallinto-oikeuksista yli sadan vuoden ajalta.

Ratkaisut on ryhmitelty teoksessa aihealueittain, ja ne käsittävät tyypillisimmät asunto-osakeyhtiöiden ongelmatilanteet (mm. vastikkeen maksaminen, osakkeet ja lunastus, kunnossapito- ja muutostyöt, yhtiön päätökset ja niiden moittiminen, yhtiön johdon toiminta, vahingonkorvaus, korjaus- ja rakennusurakat, uudiskohteet). Ratkaisut kuvastavat sitä, miten asunto-osakeyhtiölakia ja muuta taloyhtiöihin liittyvää lainsäädäntöä on sovellettu tosielämän riitatilanteissa. Samalla selviää, millaisia asioita tuomioistuimet painottavat ratkaisuissaan. Ratkaisut toimivat siten myös oikeusohjeina vastaavissa tilanteissa.

Tiedonhakua teoksesta helpottavat kattavat asiasana- ja oikeustapaushakemistot. Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Joel Sariola ja kiinteistölakimies, OTM Juuso Laurila.

Tutustu myös Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -teokseen >>

Katso Joel Sariolan ja Juuso Laurilan videohaastattelu:

Edit

Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-578-6 (painettu kirja)
978-951-685-579-3 (verkkokirja)
Tuotenro:
148 (painettu kirja)
1480 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
n. 600
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Sariola, Joel – Laurila, Juuso

Kirjailijat:

Sariola, Joel – Laurila, Juuso

Edit
Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta