Kiinteistöalan lakikirja, verkkopalvelu, kestotilaus

Kiinteistöalan lakikirja, verkkopalvelu, kestotilaus

220,00

Kiinteistöalan lakikirja -verkkopalvelu tarjoaa ajantasaista säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Palveluun on koottu alan keskeinen lainsäädäntö kokeneiden juristien kommentoimana. Mukana ovat myös kaikki tärkeimmät oikeustapaukset.

Tuotetunnus (SKU): 503 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kiinteistöalan lakikirja -verkkopalvelu tarjoaa ajantasaista säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Palveluun on koottu päivittäisessä käytössä kiinteistöalalla tarvittavat säädökset kokeneiden juristien kommentoimina. Käytössäsi on lainsäädäntö seuraavista aihealueista:

  • asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt
  • asunnon ja kiinteistön kauppa, lahja ja perintö
  • velkasuhde ja korko
  • muut asumisyhteisöt
  • vuokraus
  • vahingonkorvaus
  • kaavoitus ja rakentaminen
  • kiinteistöturvallisuus ja talotekniikka
  • työsuhdeasiat.

Verkkopalvelun säädöksiä ja kommentteja päivitetään jatkuvasti, ja mukana ovat myös tärkeimmät oikeustapaukset. Palvelun Uutiset-osiosta voit lukea ajankohtaisia uutisia mm. lakimuutoksista ja lainsäädännön soveltamisesta. Verkkopalvelussa voit myös hyödyntää erilaisia työskentelyä helpottavia toimintoja (mm. korostus ja hakutoiminto).

Kiinteistöalan lakikirja -verkkopalvelu on suunnattu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja isännöintiyritysten muulle henkilökunnalle sekä vuokranantajille.

Kiinteistöalan lakikirjan toimittajina toimivat lakiasiainjohtaja, OTM Tarik Ahsanullah, johtava verojuristi, OTK Päivi Kaari, asianajaja, VT, OTM, VTM, opetusneuvos Keijo Kaivanto, asianajaja, OTM Annika Kemppinen, lainsäädäntöjohtaja, VT, OTK Jouko Narikka sekä lakimies, OTM Sanni Nuutinen.

Saatavilla on myös Kiinteistöalan lakikirjan peruspaketti, joka sisältää verkkopalvelun lisäksi vuosittain ilmestyvän painetun kirjan. Tutustu peruspakettiin täällä >>

Tuotetiedot

Julkaisuvuosi:
Jatkuvasti päivittyvä
Tuotenro:
503
Formaatit:
Verkkopalvelu, Verkkopalvelu + painettu kirja
Kirjailijat:
Tarik Ahsanullah
Päivi Kaari
Keijo Kaivanto
Annika Kemppinen
Jouko Narikka
Sanni Nuutinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiinteistöalan lakikirja, verkkopalvelu, kestotilaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samankaltaisia tuotteita

Ostoskori
Scroll to Top