Kiinteistöalan lakikirja, verkkopalvelu, kestotilaus

220,00

Kestotilaus, laskutus 12 kk välein. Katso tilausehdot täältä.

Kiinteistöalan lakikirja tarjoaa ajantasaista, valikoitua ja kommentoitua säädöstietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Kiinteistöalan lakikirjan verkkopalvelu sisältää kaikki teoksen säädökset ajantasaisina ja kokonaisina. Palvelusta löydät kiinteistöalalla tarvittavan lainsäädännön seuraavista aihealueista:

  • kiinteistöjen sekä asumis- ja kiinteistöosakeyhtiöiden muodostaminen, omistaminen, hallinnointi ja talous
  • huoneiston vuokraus
  • vahingonkorvaus
  • kaavoitus ja rakentaminen
  • kiinteistöturvallisuus ja talotekniikka
  • työsuhdeasiat.

Palvelua päivitetään jatkuvasti: säädökset ja niihin liittyvät kommentit ovat aina ajan tasalla, ja lisäksi palvelussa julkaistaan ajankohtaisia uutisia mm. lakimuutoksista ja lainsäädännön soveltamisesta. Palvelun käyttäjät saavat myös uutiskirjeen sähköpostiinsa. Verkkopalvelussa voi lisäksi hyödyntää erilaisia työskentelyä helpottavia toimintoja (mm. korostus ja hakutoiminto).

Palvelu on suunnattu isännöitsijöille, isännöintiyritysten muulle henkilökunnalle, vuokranantajille ja kiinteistöalan juristeille.

Kiinteistöalan lakikirjan ovat toimittaneet päälakimies, OTM Tarik Ahsanullah, johtava lakimies, OTK Päivi Kaari, asianajaja, VT, OTM, VTM, opetusneuvos Keijo Kaivanto, asianajaja, OTM Annika Kemppinen, lakimies, VT, OTM Kirsi Kurtti, lainsäädäntöjohtaja, VT, OTK Jouko Narikka ja lakimies, OTM Sanni Nuutinen.

Saatavilla on myös Kiinteistöalan lakikirjan peruspaketti, joka sisältää verkkopalvelun lisäksi vuosittain ilmestyvät painetut lakikirjat I ja II. Tutustu peruspakettiin täällä >>

Edit Content

Julkaisuvuosi:
2021
Tuotenro:
503
Formaatit:
Päivittyvä verkkopalvelu, Päivittyvä verkkopalvelu ja lakikirjat I ja II
Kirjailijat:
Tarik Ahsanullah – Päivi Kaari – Keijo Kaivanto – Annika Kemppinen – Kirsi Kurtti – Jouko Narikka – Sanni Nuutinen

Edit Content
Scroll to Top