Kiinteistöarvioinnin perusteet -verkkokirja

Kiinteistöarvioinnin perusteet -verkkokirja

49,00

Kiinteistöarvioinnin perusteet -verkkokirja antaa ajantasaiset perustiedot kiinteistöjen arvioinnista, arviointimenetelmistä ja arvon osatekijöistä.

HUOM! Saatavilla vain verkkokirjana.

Kiinteistöarvioinnin perusteet -verkkokirja on alan ensimmäinen julkaistu suomenkielinen perusteos sitten 1990-luvun alun.

Kiinteistöarviointi on kiinteistön arvon määrittämistä. Arviointia tehdään eri tarkoituksiin, muun muassa kiinteistön myynti- ja vuokraustilanteissa tai kun omistaja hakee lainaa käyttäen kiinteistöä lainan vakuutena. Verkkokirja selvittää, millaisista kohteista kiinteistöarviointia käytännössä tehdään (kiinteistöt tai kiinteistönluonteiset varallisuuserät) ja mitä menetelmiä kiinteistöarvioinnissa käytetään. Verkkokirja kertoo myös, miten arvioinnissa otetaan huomioon niin taloudelliset, tekniset ja juridiset näkökohdat kuin ympäristölliset tekijät ja markkinoiden käyttäytymiseen liittyvä psykologia.

Verkkokirja on suunnattu erityisesti alan opiskelijoille ja alalle hakeutuville; sen avulla lukija pystyy valmistautumaan esimerkiksi AKA-kokeeseen. Verkkokirja sopii myös kaikille kiinteistöalalla tai sen kanssa työskenteleville ammattilaisille, viranomaisille, rahoitusalan ammattilaisille ja arvioinnin kanssa tekemisissä oleville sekä arvioinnista kiinnostuneille kansalaisille.

Verkkokirjan ovat kirjoittaneet kiinteistötalouden ja -arvioinnin professori Kauko Viitanen ja toimitusjohtaja, kiinteistöarvioija Pekka Piispanen.

“Kiinteistöarvioinnin perusteet päivittää arviointia koskevan kirjallisuuden nykyaikaan ja kansainvälisyyteen. Kiinteistöarvioinnin perusteet johdattaa opiskelijoita sujuvasti arvioinnin pariin.” – Aune Rummukainen / Maankäyttö 1|2021

Katso myös muut kiinteistönvälitysaiheiset tuotteemme >>

 

Tuotetiedot

Painos:
1.
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-517-5
Tuotenro:
321
Formaatit:
Verkkokirja
Kirjailijat:
Piispanen, Pekka
Viitanen, Kauko

Samankaltaisia tuotteita

Ostoskori
Scroll to Top