Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle

49,00

Voimassa olevat kampanjat: Osta painettuja Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus -kirjoja vähintään 5 kpl, saat ne hintaan 34,00 €/kpl. Pyydä tarjous yli 50 kpl:een eristä: asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi tai p. 075 757 8591.
Painettu kirja
49,00
Verkkokirja
49,00
Tyhjennä

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus -oppaassa eritellään osakkaan ja taloyhtiön lain mukaiset kunnossapitovastuut huoneistossa sekä kerrotaan tapausesimerkkien avulla, miten vastuunjakoa käytännössä sovelletaan erilaisissa remontti- ja vahinkokorjaustilanteissa.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus on taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle tarkoitettu laajempi versio Taloyhtiön vastuunjakotaulukosta. Oppaasta saat asiantuntevat vastaukset siihen, miltä osin huoneiston kunnossapidosta ja korjaamisesta vastaa osakas ja miltä osin taloyhtiö. Jokaista huoneiston rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako selvitetään tekstein ja piirroskuvin. Oppaassa on lisäksi paljon tapausesimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään vastuunjaon soveltamista remontti- ja vahinkokorjaustilanteissa. Jokaisen tapauksen yhteydessä on tieto myös kiinteistö- ja kotivakuutusten korvausperiaatteista.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin. Siinä on huomioitu tuorein tekninen kehitys Suomen rakennuskannassa, viimeisimmät Kiinteistöliiton tulkinnat sekä ajankohtaiset vastuunjakoon liittyvät ilmiöt, kuten vastuu tuhoeläinten hävittämisestä.

Opas on tarkoitettu taloyhtiön hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille.

Oppaan ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Edit

Painos:
11.
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-558-8 (painettu kirja)
978-951-685-559-5 (verkkokirja)
Tuotenro:
131 (painettu kirja)
1310 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
160
Formaatit:
Kirja, verkkokirja

Kirjailijat:
Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Kirjailijat:

Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta