Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle

49,00

Voimassa olevat kampanjat: Osta painettuja Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus -kirjoja vähintään 5 kpl, saat ne hintaan 34,00 €/kpl. Pyydä tarjous yli 50 kpl:een eristä: asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi tai p. 075 757 8591.
Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle – Painettu kirja
49,00
Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle – Verkkokirja
49,00
Tyhjennä

Ota selvää, miten osakkaan ja taloyhtiön välistä kunnossapitovastuun jakoa sovelletaan käytännössä erilaisissa remontti- ja vahinkokorjaustilanteissa!

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus on taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle tarkoitettu laajempi versio Taloyhtiön vastuunjakotaulukosta. Kirjasta saat asiantuntevat vastaukset siihen, miltä osin huoneiston kunnossapidosta ja korjaamisesta vastaa osakas ja miltä osin taloyhtiö. Jokaista huoneiston rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako selvitetään tekstein ja piirroskuvin.

Kirjassa on paljon tapausesimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään vastuunjaon soveltamista käytännön remontti- ja vahinkokorjaustilanteissa. Jokaisen tapauksen yhteydessä on tieto myös kiinteistö- ja kotivakuutusten korvausperiaatteista.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin (1599/2009). Siinä on huomioitu tuorein tekninen kehitys Suomen rakennuskannassa, viimeisimmät Kiinteistöliiton tulkinnat sekä ajankohtaiset vastuunjakoon liittyvät ilmiöt, kuten vastuu tuhoeläinten hävittämisestä. Vastuumäärityksiin on myös tehty joitakin tarkennuksia (mm. hajulukkojen puhdistus ja IV-suodatinten vaihto).

Kirja on tarkoitettu taloyhtiön hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille. Sen ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Tutustu myös muihin vastuunjakoaiheisiin tuotteisiimme >>

Edit

Painos:
11.
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-558-8 (painettu kirja)
978-951-685-559-5 (verkkokirja)
Tuotenro:
131 (painettu kirja)
1310 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
160
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Kirjailijat:

Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Vieritä ylös

Osallistu käyttäjätutkimukseen

Arvomme vastanneiden kesken S-ryhmän 50 euron lahjakortteja.

Tutkimukseen vastaaminen vie vain 5 minuuttia.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta