Koti uudistalosta – Osakkaan ja taloyhtiön opas

39,00

Painettu kirja
39,00
Verkkokirja
39,00
Tyhjennä

Koti uudistalosta – Osakkaan ja taloyhtiön opas on kattava tietopaketti uuden taloyhtiön osakkaille ja hallitukselle. Se selvittää uuden taloyhtiön hallinnointiin ja uuden asunnon kauppaan liittyvät vastuut, käytännöt ja sovellettavan juridiikan.

Oppaasta saat tietoa siitä, miten uudiskohteen hallinto järjestetään (mm. hallinnon luovutuskokous, hallituksen järjestäytyminen, taloyhtiön pelisääntöjen laatiminen ja huollon järjestäminen), miten yhtiön taloutta suunnitellaan ja miten vastikkeet ja maksut määritellään. Lisäksi kerrotaan, mitä ovat rakennusaikainen ja rakennusajan jälkeinen vakuus ja missä vaiheessa ne voidaan vapauttaa tai pidättää.

Lisäksi oppaasta saa tietoa uudisasunnon virheistä sekä siitä, kuka virheiden korjaamisesta vastaa. Opas antaa ohjeet myös asunnon ja rakennuksen tarkastamiseen vuositarkastuksen yhteydessä sekä asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen reklamointiin.

Opas on tarkoitettu uudiskohteiden osakkaille ja hallituksen jäsenille. Se sopii tietopaketiksi myös isännöitsijöille ja kiinteistönvälittäjille sekä näiden alojen opiskelijoille.

Oppaan ovat kirjoittaneet isännöitsijä, osakas Hannaleena Kuutilo ja apulaispäälakimies Kristel Pynnönen. Molemmat ovat työnsä kautta perehtyneet uudistalojen käytäntöihin ja juridiikkaan.

Edit

Painos:
4., muuttamaton
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-451-2 (painettu kirja)
978-951-685-451-2 (verkkokirja)
Tuotenro:
201 (painettu kirja)
2011 (verkkokirja)
Koko:
A5
Sivumäärä:
84
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Kuutilo, Hannaleena – Pynnönen, Kristel

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta