Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo

15,00

Voimassa olevat kampanjat: Tilaa 5 kpl painettuja Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluetteloita, niin saat ne yhteishintaan 50,00 € (+ postikulut; norm. 75,00 €)
Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo – Painettu kirja
15,00
Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo – Verkkokirja
15,00

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo on luettelomuotoon koottu, asunto-osakeyhtiölain mukainen esitys isännöintitehtävistä.

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo koostuu itse tehtäväluettelosta ja sen selitysosasta. Tehtäväluettelossa isännöinnin tehtävät on listattu aihepiireittäin (hallinnolliset tehtävät, kiinteistön taloushallintoon liittyvät tehtävät, kiinteistön ylläpito ja korjaaminen). Selitysosassa kerrotaan tarkemmin kustakin tehtävästä ja siitä, miten työt voidaan järjestää.

Oppaasta löydät myös esimerkinomaisen mallin siitä, miten isännöintitehtävät voidaan jakaa kiinteään palkkioon sisältyviin ja erillispalkkioon oikeuttaviin tehtäviin. Malli ei sido taloyhtiöitä, vaan isännöinnin tarjouspyyntöä laatiessaan taloyhtiö voi kunkin tehtävän kohdalla itse valita, sisällytetäänkö tehtävä sopimukseen ja millä palkkioperusteella. 

Oppaan liitteenä ovat helmikuussa 2023 julkaistut uudet Isännöinnin eettiset ohjeet sekä Isännöintipalvelujen yleiset sopimusehdot (ISE 2007).

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille avuksi oman taloyhtiön palvelutarpeiden arviointiin, isännöinnin tarjouspyynnön laadintaan sekä taloyhtiölle parhaiten soveltuvan isännöintisopimuksen valikointiin. 

Oppaan on laatinut Kiinteistöliitosta ja sen jäsenyhdistyksistä koottu työryhmä. 

Edit Content

Painos:
19.
Julkaisuvuosi:
2023
ISBN:
978-951-685-602-8 (painettu kirja)
978-951-685-603-5 (verkkokirja)
Tuotenro:
310 (painettu kirja)
3113 (verkkokirja)
Koko:
A4
Sivumäärä:
28
Formaatit:
Kirja, verkkokirja, verkkolomake
Kirjailijat:
Kiinteistöliitto ja sen jäsenyhdistykset

Kirjailijat:

Scroll to Top