Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet -kirjasta uusi painos

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet -kirja

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet -kirjasta on ilmestynyt uusi, päivitetty painos. Samalla kertaa kirja julkaistiin ensimmäistä kertaa myös verkkokirjana.

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on jokaiselle kiinteistönvälittäjälle tarkoitettu opas omien työtapojen ja asenteiden kehittämiseen.

Kirjaan on koottu runsaasti kirjoittajan omalla urallaan hyviksi ja toimiviksi havaitsemia ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka auttavat menestymään kiinteistönvälittäjänä. Kirja haastaa pohtimaan omaa osaamista ja toimintatapoja, ja auttaa kehittämään niitä tietoisesti ja oikeaan suuntaan.

Kirjan kirjoittaja Mika Saavalainen tietää mistä puhuu: hän on luonut pitkän ja menestyksekkään uran kiinteistönvälittäjänä. Saavalainen työskentelee yrityksensä Kiinteistötoimisto Sky Oy:n kautta tonttien, uudiskohteiden ja käytettyjen asuntojen markkinoilla Uudellamaalla. Oman menestyksensä salaisuudeksi Saavalainen paljastaa laaja-alaisen kokemuksen rakentamisesta, valmistalojen myynnistä ja välitystyöstä.

Tutustu Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet -kirjaan >>

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top