Uudistunut Isännöinnin verkkokirjasto

Isännöinnin verkkokirjaston peruspaketin lisäksi voit nyt laajentaa verkkokirjastoasi Laki-, Talous- tai Tekniikka-lisäosilla. Saat siis räätälöityä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden! Verkkokirjastot sisältävät tärkeimmät teokset ja oppaat samassa palvelussa aina ajantasaisina. Kirjastot ovat käytettävissä kaikilla päätelaitteilla aina kun niitä tarvitset. Valikoimastamme löytyy verkkokirjastot myös taloyhtiön hallituksille ja osakkaille.

Isännöinnin verkkokirjasto

Isännöinnin verkkokirjasto tuo ulottuvillesi kattavan valikoiman Kiinteistömedian isännöintiin liittyviä tietoteoksia verkkokirjoina.

Uudistuneessa Isännöinnin verkkokirjastossa voit laajentaa verkkokirjaston peruspaketia Laki-, Talous- tai Tekniikka-lisäosilla. Saat siis räätälöityä juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden!

Lue kirjoja rajattomasti kiinteää vuosimaksua (12 kk) vastaan.
Uutuudet ja viimeisimmät painokset päivittyvät käyttöösi heti ilmestyttyään. Etsi tietoa nopeasti koko verkkokirjaston kattavalla hakutoiminnolla.

Isännöinnin verkkokirjasto

Hallituksen verkkokirjasto

Hallituksen verkkokirjaston avulla tuot asiakastaloyhtiöidesi hallitusten ulottuville kattavan valikoiman Kiinteistömedian taloyhtiön hallintoon ja kunnossapitoon liittyviä tietoteoksia verkkokirjoina. Hallituksen jäsenet pääsevät verkkokirjastoon suoraan linkin kautta, joka voidaan lisätä isännöintiyrityksenne käyttämille taloyhtiösivuille (esim. Hausvise, Tampuuri, Huoneistotieto.fi, Osuria).

Hallituksen verkkokirjasto

Osakkaan verkkokirjasto

Osakkaan verkkokirjasto on helppo keino tiedottaa keskeisistä taloyhtiöasumiseen liittyvistä asioista ja vastata yleisimpiin osakkaiden ja asukkaiden kysymyksiin. Osakkaat ja asukkaat pääsevät verkkokirjastoon suoraan linkin kautta, joka voidaan lisätä isännöintiyrityksenne käyttämille taloyhtiösivuille (esim. Hausvise, Tampuuri, Huoneistotieto.fi, Osuria).

Verkkokirjastossa on valikoima Kiinteistömedian osakkaille suunnattuja oppaita verkkokirjoina:

  • Kirjoja voi lukea rajattomasti kiinteää vuosimaksua (12 kk) vastaan.
  • Uutuudet ja viimeisimmät painokset päivittyvät kirjastoon heti ilmestyttyään.
  • Verkkokirjastosta voi etsiä tietoa koko kirjaston kattavalla hakutoiminnolla.
Osakkaan verkkokirjasto
Ostoskori
Scroll to Top