Uudistuneet Kodin vastuunjako -tuotteet on julkaistu

Olemme uudistaneet Kiinteistömedian Vastuunjaon tuoteperheen. Tuoteperhe on täydentynyt ja päivittynyt sekä sisällöltään että ilmeeltään.

Taloyhtiön vastuunjako 3D on nyt Kodin vastuunjako -verkkopalvelu

Kodin vastuunjako -palvelu näyttää nopeasti tärkeimmät osakkaan ja taloyhtiön kunnossapitovastuut huoneistossa. Palvelussa pääset tutustumaan kunnossapitovastuisiin havainnollisten huonekuvien avulla.

Kielivaihtoehtoina suomi, ruotsi ja englanti, joten palvelu sopii mainiosti monikieliseen vastuunjakoviestintään taloyhtiöissä!

Jos käytössäsi on aiempi Taloyhtiön vastuunjako 3D -verkkopalvelu, sinun ei tarvitse tehdä mitään – saat uuden palvelun käyttöösi automaattisesti. 

Palvelu noudattaa asunto-osakeyhtiölain ja Kiinteistöliiton suositusten mukaista kunnossapitovastuun jakoa. Palvelu on laadittu yhteistyössä Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan asiantuntijoiden ja muiden kiinteistöalan ammattilaisten kanssa. Tutustu palveluun >>

Kodin vastuunjakotaulukko on nyt Kodin vastuunjako -opas

Kodin vastuunjako -opas selvittää ytimekkäästi osakkaan ja taloyhtiön tärkeimmät kunnossapitovastuut huoneistossa. Oppaan kuviin on merkitty osakkaan vastuut sinisellä ja yhtiön vastuut punaisella värillä.

Oppaassa on tekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten se sopii mainiosti monikieliseen vastuunjakoviestintään taloyhtiöissä!

Sisältö perustuu asunto-osakeyhtiölakiin ja Suomen Kiinteistöliiton suosituksiin. Oppaan ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat. Tutustu teokseen >>

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Scroll to Top