Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D

Ota käyttöön Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D ja viesti asiakkaillesi vastuunjaosta tehokkaasti – nyt myös englanniksi!

Kenen kuuluu korjata rikkoutunut hana? Entä kuka vastaa liesituulettimen suodatinten puhdistuksesta? Whose job is to repair a broken faucet? What about who is responsible for cleaning the extractor hood filters?

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D -palvelussa pääset tutustumaan osakkaan ja taloyhtiön kunnossapitovastuisiin huonetilojen 3D-kuvien avulla. Vastuut on merkitty kuviin rakennusosittain, kalusteittain ja laitteittain. Kuvia klikkaamalla pääset tarkastelemaan vastuunjakoa yksityiskohtaisemmin.

Vastuut esitetään palvelussa suomen ja englannin kielellä.

Palvelun sisällöt perustuvat Kiinteistöliiton viimeisimpään suositukseen asunto-osakeyhtiölain mukaisesta kunnossapitovastuun jaosta.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on tarkoitettu esimerkiksi isännöintiyritysten verkkosivuille lisättäväksi. Käyttöönotto on helppoa: lisää meiltä saamasi linkki verkkosivuillesi ja Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on asiakkaittesi käytettävissä.

Kaipaatko lisätietoa?

Kiinnostuitko palvelusta? Soita tai varaa tapaaminen, niin kerromme mielellämme lisää palvelustamme.

Tommi Vienonen, Myyntijohtaja
tommi.vienonen@kiinteistomedia.fi
p. 040 557 7178
Edit Content

Julkaisuvuosi:
2022
Tuotenro:
214
Formaatit:
Verkkopalvelu
Hinnoittelu:
Esimerkkihinta yritykselle 1 500,00 € / vuosi.
Varaa tapaaminen ja pyydä tarjous!

Kirjailijat:

Edit Content
Scroll to Top