Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle

25,00

Voimassa olevat kampanjat: Osta Taloyhtiön vastuunjakotaulukoita vähintään 15 kpl, niin saat ne hintaan 15,00 €/kpl. Kun ostat vähintään 30 kpl, hinta on 12,00 €/kpl. Pyydä tarjous yli 100 kpl:een erien tilaamisesta: asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi tai p. 075 757 8591.
Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle – Painettu kirja
25,00
Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle – Verkkokirja
25,00
Tyhjennä

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko on Kiinteistöliitossa laadittu, perinteikäs opas osakkaan ja taloyhtiön välisestä kunnossapitovastuun jaosta. Se esittää lain mukaiset kunnossapitovastuut huoneistossa selkeästi taulukkomuodossa.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko selvittää, miltä osin huoneiston kunnossapidosta ja korjaamisesta vastaa osakas ja miltä osin taloyhtiö. Oppaassa huoneiston jokaista rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako selvitetään tekstein ja piirroskuvin. Piirroskuvien värityksestä näet yhdellä vilkaisulla, kuuluuko kunnossapitovastuu osakkaalle vai yhtiölle.

Opas perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin (1599/2009). Siinä on huomioitu tuorein tekninen kehitys Suomen rakennuskannassa, viimeisimmät Kiinteistöliiton tulkinnat sekä ajankohtaiset vastuunjakoon liittyvät ilmiöt, kuten vastuu tuhoeläinten hävittämisestä. Vastuumäärityksiin on myös tehty joitakin tarkennuksia (mm. hajulukkojen puhdistus ja IV-suodatinten vaihto).

Opas on tarkoitettu tietolähteeksi osakkaille ja asukkaille. Saatavilla on myös laajempi, isännöitsijöille ja hallituksille tarkoitettu Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus -kirja >>

Oppaan ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Tutustu myös muihin vastuunjakoaiheisiin tuotteisiimme >>

Edit

Painos:
30., muuttamaton
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-462-8 (painettu kirja)
978-951-685-536-6 (verkkokirja)
Tuotenro:
130 (painettu kirja)
1300 (verkkokirja)
Koko:
B5
Sivumäärä:
64
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Kirjailijat:

Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta