Koti uudistalosta – Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas

Jaa somessa:

39,00

Koti uudistalosta - Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas – Painettu kirja
39,00
Koti uudistalosta - Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas – Verkkokirja
39,00

Ainutlaatuinen käytännön opas uuden taloyhtiön osakkaille ja hallitukselle!

Koti uudistalosta – Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas selvittää uuden taloyhtiön hallinnointiin ja uuden asunnon kauppaan liittyvät vastuut, käytännöt ja sovellettavan juridiikan.

Oppaasta saat tietoa siitä, miten uudiskohteen hallinto järjestetään (mm. hallinnon luovutuskokous, hallituksen järjestäytyminen, taloyhtiön pelisääntöjen laatiminen ja huollon järjestäminen), miten yhtiön taloutta suunnitellaan ja miten vastikkeet ja maksut määritellään. Lisäksi kerrotaan, mitä ovat rakennusaikainen ja rakennusajan jälkeinen vakuus ja missä vaiheessa ne voidaan vapauttaa tai pidättää.

Oppaasta saat tietoa myös uudisasunnon virheistä sekä siitä, kuka virheiden korjaamisesta vastaa. Opas antaa ohjeet asunnon ja rakennuksen tarkastamiseen vuositarkastuksen yhteydessä sekä asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen reklamointiin.

Koti uudistalosta -opas on tarkoitettu uudiskohteiden osakkaille ja hallituksen jäsenille. Se sopii tietopaketiksi myös isännöitsijöille ja kiinteistönvälittäjille sekä näiden alojen opiskelijoille.

Oppaan ovat kirjoittaneet isännöitsijä, osakas Hannaleena Kuutilo ja apulaispäälakimies Kristel Pynnönen. Molemmat ovat työnsä kautta perehtyneet uudistalojen käytäntöihin ja juridiikkaan.

Lue myös Suomen Kiinteistölehden verkkolehden juttu oppaasta >>

Tutustu myös muihin taloyhtiön hallitukselle tarkoitettuihin tuotteisiimme >>

Edit Content

Painos:
4., muuttamaton
Julkaisuvuosi:
2021
ISBN:
978-951-685-451-2 (painettu kirja)
978-951-685-451-2 (verkkokirja)
Tuotenro:
201 (painettu kirja)
2011 (verkkokirja)
Koko:
A5
Sivumäärä:
84
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Kuutilo, Hannaleena – Pynnönen, Kristel

Scroll to Top