Tommi Vienonen on aloittanut Kiinteistömedia Oy:n myyntijohtajana

Tommi Vienonen

Tommi Vienonen on aloittanut Kiinteistömedia Oy:n myyntijohtajana 1.1.2022 alkaen. Vienonen vastaa Kiinteistömedian palveluiden ja tuotteiden myynnistä.

Vienosen mielestä myynnin johtaminen ja kehittäminen on juuri tällä hetkellä erittäin mielenkiintoista, koska digitalisoitumisen megatrendi näkyy vahvasti Kiinteistömedian sidosryhmien arjessa.

”Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo, jota asiakkaat arvostavat ja jonka tuotteisiin luotetaan. Perinteisiä painettuja kirjoja ja lehtiä arvostetaan edelleen, mutta digitaalisten palveluiden käyttö yleistyy vahvasti. Me Kiinteistömediassa haluamme tukea sidosryhmiemme menestymistä digitalisoitumisen avulla. Kehitämme ja tuotamme jatkossakin laadukkaita digitaalisia palveluja ja tuotteita, jotka helpottavat arkea sekä sujuvoittavat tiedon löytymistä ammattilaisen työssä”, Vienonen sanoo.

Kiinteistömedian monipuolisesta tarjoamasta yrityksien on vaivatonta muodostaa itselle sopiva palvelu- ja tuotekokonaisuus.

”Palvelumme ja tuotteemme soveltuvat useille eri toimijoille, kuten isännöintiyrityksille, taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, kiinteistönvälittäjille, oppilaitoksille, rakennusyhtiöille, asianajotoimistoille ja talousalan ammattilaisille”, Vienonen kertoo.

Kiinteistömedian uudesta verkkokaupasta voi helposti hankkia muun muassa alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä tuotetut ajankohtaiset kirjat ja oppaat. Asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi auttaa mielellään kaikissa palveluihimme ja tuotteisiimme liittyvissä asioissa.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top