Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme!

Kiinteistömedia Oy:n entistä ehompi verkkokauppa julkistettiin 12.1.2022. Tuotteet löytyvät nyt helposti aihealueittain, ja pystyt seuraamaan tilauksesi kulkua varastoltamme perille saakka. 

 Verkkokauppaa uudistaessamme halusimme keskittyä asiakasystävällisyyteen. Verkkokaupan ulkoasu on freesattu, jotta kauppaa on miellyttävä käyttää. Tuotteet on jaoteltu selkeästi aihealueittain, niin että esimerkiksi isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen jäsenen tai kiinteistönvälittäjän on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet – niin painetut kirjat kuin verkkotuotteetkin.  

Valtaosa kirjoistamme on saatavilla sekä painettuina kirjoina että verkkokirjoina. Uudesta verkkokaupasta löydät nämä tuoteformaatit samalta tuotesivulta ja voit valita, kumman formaatin tilaat. Tuotesivuilta löydät tuotetietojen lisäksi kirjojen sisällysluettelot ja lukunäytteet. 

Yrityskäyttöön tarkoitetuista verkkotuotteistamme (esim. Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu) voit pyytää etädemon myyntijohtajaltamme Tommi Vienoselta. Uudessa verkkokaupassa voit varata itsellesi sopivan etädemoajan suoraan Tommin kalenterista. 

Ostaminen verkkokaupassamme on helppoa ja turvallista. Käytämme maksunvälittäjänä Suomen Verkkomaksut Oyj:tä, ja tilaukset toimitamme Postin välityksellä. Uutta verkkokaupassamme on se, että voit nyt seurata tilauksesi käsittelyä sekä kulkua Postin mukana.  

Verkkokauppamme on rakennettu WordPress-pohjalle. 

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top