Reim Group on ottanut käyttöön Kiinteistömedia Oy:n keskeiset digitaaliset palvelut

Yksi Suomen suurimmista isännöintiyrityksistä, Reim Group, on hankkinut isännöitsijöidensä ja asiakaspalvelijoidensa käyttöön ja päivittäisen työn tueksi Kiinteistömedia Oy:n tuottaman Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelun ja Isännöinnin verkkokirjaston. Reim Groupin palveluksessa on noin 230 työntekijää.

”Valitsimme Kiinteistömedia Oy:n digitaaliset palvelut, jotta voimme parantaa oman henkilökuntamme tietotaitoa ja yhtenäistää toimintatapojamme ja tulkintojamme. Lisäksi saamme samalla asiakkaillemme paremmin toimivan vastuunjaon tietosisällön asukassivuille”, sanoo Reim Groupin toimitusjohtaja Jukka Mäkinen.

Mäkinen toivoo palveluiden käyttöönoton tuovan Reim Groupille sekä asiakastyytyväisyyttä palveluiden ja tiedon lisääntyessä että synergiaetuja yhtiön omaan toimintaan.

Kiinteistömedia Oy on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka tuottaa tietosisältöjä kiinteistöalan ammattilaisten, opiskelijoiden ja taloyhtiöiden käyttöön. Yhtiön digitaalisten tuotteiden määrä on vahvassa kasvussa.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top