Kiinteistömedian uudistuneet uutiskirjeet

Kiinteistömedian uutiskirjeet
Kiinteistömedian uudistuneet uutiskirjeet tarjoavat säännöllisesti kiinteistöalan asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa! Löydät nyt kaikki uutiskirjeet kootusti yhdestä paikasta.
Kiinteistömedian uutiskirje
Tilaamalla Kiinteistömedian uutiskirjeen saat kuukausittain sähköpostiisi tiedon kirjauutuuksistamme ja ajankohtaisista teoksista. Tämän lisäksi kuulet ensimmäisenä verkkokauppamme tarjouksista ja eduista, joita et halua ohittaa. Tutustu ja tilaa uutiskirje!

Kiinteistölehden uutiskirje
Kiinteistölehden uutiskirje tarjoilee sähköpostiisi tiiviin paketin Kiinteistölehden ajankohtaisia artikkeleita, mielenkiintoisia blogeja ja kumppanisisältöjä. Kirje ilmestyy 20 kertaa vuodessa, 2–3 viikon välein. Tutustu ja tilaa uutiskirje!

Vastuunjaon uutiskirje
Kiinteistömedian vastuunjaon uutiskirje sopii loistavasti kaikille taloyhtiön vastuunjaosta kiinnostuneille! Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirjeessä ilmoitetaan Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalveluun tulleista uusista tapauksista. Kirje tarjoaa myös vanhempia ajankohtaisia tapauksia, joita pääset lukemaan palvelussa maksutta kuukauden ajan. Tutustu ja tilaa uutiskirje!

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top