Kiinteistölehden verkkosivut uudistuivat

Suomen Kiinteistölehden verkkosivut ovat uudistuneet. Nyt Kiinteistölehden lukijat pääsevät nauttimaan lehden sisällöistä entistä paremmin myös diginä.

Uudistuksen yhteydessä sivuston käytettävyyttä on parannettu ja sisältöä uudistettu. Sisällön rakenne ja navigaatio ovat aiempaa selkeämmät. Ilmoittaja-asiakkaat on otettu uusilla sivuilla entistä paremmin huomioon tarjoamalla uusia mainospaikkoja ja koko sivuston kattavaa näkyvyyttä.

– Vanhan sivustomme tekninen käyttöikä alkoi tulla vastaan. Uudistuksella tuomme Kiinteistölehden sivuston nykyhetkeen ja pystymme paremmin palvelemaan niin lukijoitamme kuin ilmoittaja-asiakkaitamme, kertoo Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkö Mirva Brola.

Kehityshanke alkoi viime syksynä. Sivuston ulkoasu- ja teknisen uudistuksen yhteistyökumppanina toimi jyväskyläläinen Dude.

– Uudistushanke on edennyt aikataulussaan, ja olen hyvin tyytyväinen sekä Kiinteistömedian tiimimme että yhteistyökumppanimme työhön, kertoo Kiinteistömedian kehitysjohtaja Jani Ojala.

Kiinteistölehden uusille sivuille pääsee kirjautumaan samoilla tunnuksilla kuin Kiinteistömedian verkkosivuille. Sivuston kehitystyö jatkuu kuluvana vuonna muun muassa lukijoiden toivomien digitaalisten tilausten mahdollistamisena.

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa kiinteistolehti.fi.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top