In memoriam: Laura Hirvonen

Mustavalkoisia kukkia

Kiinteistömedia Oy:n markkinoija ja kustannustoimittaja Laura Hirvonen menehtyi työpaikallaan äkilliseen sairauskohtaukseen 4.4.2022. Laura oli syntynyt 22.5.1989.

Laura oli koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan suomen kieli. Oman alan työura alkoi opintojen ohessa viestintätehtävissä Helsingin Messukeskuksessa.

Vuonna 2014 Laura siirtyi kustannustoimittajaksi Kiinteistömedia Oy:n palvelukseen. Yhtiö on Suomen Kiinteistöliiton omistama mediayhtiö, joka on erikoistunut taloyhtiöiden ja kiinteistöalan ammattilaisten tietosisältöihin. Työssään Laura kustannustoimitti lukuisia tieto-, laki- ja oppikirjoja, suunnitteli ja toteutti markkinointia ja tuotti verkkokursseja.

Vuoden 2021 alussa Laura otti innokkaasti vastaan uuden työtehtävän yhtiön markkinoinnissa. Samalla hän aloitti työn ohessa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon opinnot. Tämä kertoo Lauran tavasta tarttua toimeen sekä kehittää ja haastaa itseään.

Laura oli työyhteisönsä arvostettu jäsen, jonka aurinkoisuus, vastuuntunto ja oppimishalu olivat vertaansa vailla. Lauran työskentelytapa oli tehokas ja päämäärätietoinen, aikataulut pitivät ja asiat pysyivät aina hyvässä järjestyksessä.  

Kolmilapsinen perhe oli Lauralle tärkeä, ja hän piti siitä miehensä kanssa erinomaista huolta. Vapaa-ajallaan Laura harrasti lukemista, liikuntaa Espoon maisemissa, virolaista kulttuuria ja neulomista. Nuorempana hän harrasti myös aktiivisesti partiota.

Lauran elämä päättyi järkyttävästi kesken työpalaverin, vain 32-vuotiaana. Oman perheen lisäksi Lauraa jäivät kaipaamaan sukulaiset, ystävät, työtoverit ja yhteistyökumppanit.

Me Kiinteistömediassa tulemme muistamaan Lauran reippaana, ystävällisenä ja erittäin ammattitaitoisena työtoverina sekä ystävänä, johon saattoi aina luottaa. On vaikea ymmärtää, ettemme enää kuule hänen iloista nauruaan työpaikallamme. 

Laura Hirvonen

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Scroll to Top