5 syytä osallistua Taloyhtiötapahtumaan näytteilleasettajana!

Taloyhtiötapahtuma kokoaa vuosittain yhteen lähes 2000 taloyhtiön päättäjää ja isännöitsijää. Messujen näytteilleasettajana tapaat nämä asiakkaat – ja käyt kauppaa.

Messutapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus kohdata toimialalla vaikuttavat ihmiset ja alasi tärkeimmät yritykset. Taloyhtiötapahtuma tarjoaa näytteilleasettajille monipuoliset mahdollisuudet – nostimme esille 5 syytä osallistua tapahtumaan!

Tavoita avainasiakkaasi ja kasvata myyntiä

Messukävijät ovat aktiivisia taloyhtiön päättäjiä ja isännöitsijöitä. Heillä jokaisella on tarve tai haaste, johon he etsivät tapahtumasta ratkaisua.
Ole sinä se ratkaisua!

Kävijöitä kiinnostavia keynoteja

Tapahtuma tarjoaa kävijöitä kiinnostavia puhujia, kuten suuren suosion saavuttanut inspiraatiopuhuja, toimittaja ja yritysvalmentaja Anna Perho sekä tunnettu ja arvostettu talouden kommentaattori Aki Kangasharju. Tapahtuman monipuolinen ohjelma vastaa nykyhetken kysymyksiin ja huolenaiheisiin, joiden kanssa taloyhtiön hallituslaiset kamppailevat. Tutustu tapahtuman ohjelmaan.

Brändin näkyvyyden ylläpitäminen ja kilpailuedun säilyttäminen

Yrityksesi näkyminen toimialan päättäjille auttaa pitämään brändin mielessä. Paikalla oleminen auttaa myös erottumaan kilpailijoista ja säilyttämään kilpailuedun!

Verkostoituminen

Tapahtumassa pääsee rakentamaan vahvoja suhteita asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin.
Verkostoituminen auttaa saamaan arvokasta palautetta tuotteista ja palveluista, mikä puolestaan auttaa niiden kehittämisessä ja parantamisessa.

Tulevaisuuden kasvun tukeminen

Panostaminen markkinointiin myös taloudellisesti haastavina aikoina auttaa yritystä rakentamaan perustaa tulevalle kasvulle, kun taloustilanne paranee.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi >>

 

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Ostoskori
Scroll to Top