Verkkopalvelut

Kiinteistömedian verkkopalvelut kokoavat tärkeät tietosisällöt samaan paikkaan. Tarvitsemasi tieto on aina saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta – tieto on verkkopalveluissa myös aina ajan tasalla. Verkkopalvelut voi ottaa käyttöön isännöintiyrityksen käytössä olevien taloyhtiösivujen kautta. Teemme yhteistyötä Asumisinfon, Fivaldin, Hausvisen, Huoneistotieto.fi:n, Osurian, Tampuurin ja Viilun kanssa.

Tutustu tuotteisiin tästä ja tilaa itsellesi sopiva ratkaisu!

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu on todellinen ammattilaisen työkalu, jonka avulla päivität osaamistasi ja kehität asiantuntijuuttasi! Monipuolisesta verkkopalvelusta löydät vastaukset kunnossapitovastuun jakautumiseen, jatkuvasti täydentyvän tapauspankin toimintaohjeineen sekä muita käytännön vinkkejä. Kätevä verkkopalvelu kulkee aina mukanasi.

Isännöinnin verkkokirjasto

Isännöinnin verkkokirjasto tarjoaa käyttöösi tärkeimmät isännöintialan tietoteokset aina ajantasaisina. Verkkokirjastosta löydät tiedot isännöintitehtävien päivittäiseen hoitamiseen ja ammattitaitosi kehittämiseen. Kattavien hakutoimintojen avulla löydät tarvitsemasi tiedon hetkessä. Uutuudet ja viimeisimmät painokset päivittyvät käyttöösi heti ilmestyttyään.

Hallituksen verkkokirjasto

Hallituksen verkkokirjaston avulla tarjoat asiakastaloyhtiöidesi hallitusten käyttöön kattavan valikoiman taloyhtiön hallintoon ja kunnossapitoon liittyviä tietoteoksia. Monipuolisista ja asiantuntevista teoksista löytyvät vastaukset kaikkiin yleisimpiin hallituksen esittämiin kysymyksiin, eikä isännöitsijälle aina tarvitse soittaa. Verkkokirjasto voidaan lisätä isännöintiyrityksenne käyttämille taloyhtiösivuille.

Hallituksen verkkokirjasto

Osakkaan verkkokirjasto

Osakkaan verkkokirjasto on helppo keino viestiä keskeisistä taloyhtiöasumiseen liittyvistä asioista ja vastata yleisimpiin osakkaiden ja asukkaiden kysymyksiin. Verkkokirjastossa on valikoima Kiinteistömedian osakkaille suunnattuja oppaita verkkokirjoina. Osakkaat ja asukkaat pääsevät verkkokirjastoon suoraan linkin kautta, joka voidaan lisätä isännöintiyrityksenne käyttämille taloyhtiösivuille.

Osakkaan verkkokirjasto

Taloyhtiön vastuunjako 3D (lisättäväksi isännöintiyrityksen verkkosivustolle)

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on tarkoitettu lisättäväksi esimerkiksi isännöintiyrityksen verkkosivuille, josta osakkaat voivat käydä tarkistamassa vastuunjaon huonetiloittain. Palvelun avulla isännöintiyritys viestii vaivattomasti vastuunjaosta ja saa samalla hyödyllistä sisältöä verkkosivuilleen.

Haluatko kuulla lisää Kiinteistömedian verkkopalveluista?

Myyntijohtaja Tommi Vienonen kertoo mielellään tarkemmin palveluista, niiden hyödyistä ja hinnoittelusta. Ole yhteydessä suoraan Tommiin tai varaa etädemo, jossa hän esittelee haluamasi palvelua. 

Tommi Vienonen
myyntijohtaja
p. 040 557 7178
tommi.vienonen@kiinteistomedia.fi

Tommi Vienonen
Scroll to Top