Taloyhtiön vastuunjakotaulukko - osakkaalle ja asukkaalle, verkkokirja (ryhmälisenssi)

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko on Kiinteistöliitossa laadittu, perinteikäs opas osakkaan ja taloyhtiön välisestä kunnossapitovastuun jaosta. Se esittää ain mukaiset kunnossapitovastuut huoneistossa selkeästi taulukkomuodossa.

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko -verkkokirja selvittää, miltä osin huoneiston kunnossapidosta ja korjaamisesta vastaa osakas ja miltä osin taloyhtiö. Verkkokirjassa huoneiston jokaista rakennetta, osaa ja laitetta koskeva vastuunjako selvitetään tekstein ja piirroskuvin. Piirroskuvien värityksestä näet yhdellä vilkaisulla, kuuluuko kunnossapitovastuu osakkaalle vai yhtiölle.

Verkkokirja perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin (1599/2009). Siinä on huomioitu tuorein tekninen kehitys Suomen rakennuskannassa, viimeisimmät Kiinteistöliiton tulkinnat sekä ajankohtaiset vastuunjakoon liittyvät ilmiöt, kuten vastuu tuhoeläinten hävittämisestä. Vastuumäärityksiin on myös tehty joitakin tarkennuksia (mm. hajulukkojen puhdistus ja IV-suodatinten vaihto).

Verkkokirja on tarkoitettu tietolähteeksi osakkaille ja asukkaille. Saatavilla on myös laajempi, isännöitsijöille ja hallituksille tarkoitettu Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus -verkkokirja >>

Oppaan ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Tutustu myös muihin vastuunjakoaiheisiin tuotteisiimme >>

Edit

Painos:
30., muuttamaton
Julkaisuvuosi:
2022
ISBN:
978-951-685-536-6
Tuotenro:
1301
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Suomen Kiinteistöliitto ry & Kiinteistöliitto Uusimaa ry
Hinnoittelu:
Yksittäisen käyttäjän hinta 25,00 €, ryhmälisenssin kokonaishinta määräytyy aina tapauskohtaisesti; pyydä tarjous!

Kirjailijat:

Edit
Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta