Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -pakettitarjous

180,00 99,00

Kattava pykäläkommentaari nykyisestä asunto-osakeyhtiölaista – tilaa teoksen kaikki 3 osaa yhteishintaan!

Tilatessasi tarjouskampanjan tuotteita voit halutessasi valita kaupan päälle Putkiremontin vastuunjako (1), Sata ja yksi kysymystä putkiremontista (2) tai Kodin remontit Plus (3) kirjan. Kirjoita tilausta tehdessäsi Tilauksen kommentit -kenttään tuotteen numero. Lähetämme kaupanpäällisiä niin pitkään kuin teoksia riittää.

Ilmainen toimitus yli 70 euron tilauksiin. *Kotimaahan postin toimitustavoilla.

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari pureutuu yksityiskohtaisesti asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) sisältöön. Laki esitellään teoksessa pykälä pykälältä, kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden. Erityisen huomion kohteena ovat asunto-osakeyhtiön toiminnan kannalta keskeiset säännökset.

Teos jakautuu kolmeen osaan:

Teoksessa on huomioitu kaikki lainsäädäntöön tehdyt muutokset ja asunto-osakeyhtiölain voimaantulon jälkeen vakiintuneet käytännön tulkintatilanteet sekä alalle syntyneet suositukset ja oikeuskirjallisuuden kannanotot. Lain tulkintaan liittyvät oikeustapaukset on otettu mukaan koko lain voimassaoloajalta.

Asunto-osakeyhtiölaki –  Kommentaari on tarkoitettu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja muille asunto-osakeyhtiölaista monipuolista tietoa kaipaaville.

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTK Ari Kanerva, asianajaja, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosén.

Edit

Painos:
4., uudistettu
Julkaisuvuosi:
2019
Tuotenro:
654
Koko:
B5
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Furuhjelm, Marina – Kanerva, Ari – Kuhanen, Petteri – Rosén, Aki

Edit
Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta