Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -pakettitarjous

180,00 99,00

Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaarin osat 1-3 (4. painos) nyt tarjoushintaan 99,00 €! Tarjous on voimassa 30.6.2023 saakka.

HUOM, VUODEN 2019 PAINOS! UUSI, PÄIVITETTY PAINOS ILMESTYY 6/2023 >>

Kattava pykäläkommentaari asunto-osakeyhtiölaista – tilaa teoksen osat 1-3 yhteishintaan!

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari pureutuu yksityiskohtaisesti asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) sisältöön. Laki esitellään teoksessa pykälä pykälältä, kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden. Erityisen huomion kohteena ovat asunto-osakeyhtiön toiminnan kannalta keskeiset säännökset.

Teos jakautuu kolmeen osaan:

Teoksessa on huomioitu kaikki lainsäädäntöön tehdyt muutokset ja asunto-osakeyhtiölain voimaantulon jälkeen vakiintuneet käytännön tulkintatilanteet sekä alalle syntyneet suositukset ja oikeuskirjallisuuden kannanotot. Lain tulkintaan liittyvät oikeustapaukset on otettu mukaan koko lain voimassaoloajalta.

Asunto-osakeyhtiölaki –  Kommentaari on tarkoitettu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja muille asunto-osakeyhtiölaista monipuolista tietoa kaipaaville.

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTK Ari Kanerva, asianajaja, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosén.

Edit Content

Painos:
4., uudistettu
Julkaisuvuosi:
2019
Tuotenro:
654
Koko:
B5
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Furuhjelm, Marina – Kanerva, Ari – Kuhanen, Petteri – Rosén, Aki

Edit Content
Scroll to Top