Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari, osa 2

90,00

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -teoksessa käydään asunto-osakeyhtiölaki läpi kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden jokaisen pykälän sisältöä. Teoksen osassa 2 käsitellään lain luvut 6–11.

Osassa 2 käydään läpi asunto-osakeyhtiölain luvut, jotka koskevat yhtiökokousta, yhtiön johtoa ja edustamista, pääsyä osakehuoneistoon, huoneiston hallintaanottoa, tilintarkastusta, toiminnantarkastusta ja erityistä tarkastusta, omaa pääomaa, tilinpäätöstä, toimintakertomusta ja konsernia sekä varojen jakamista. Lukujen jokaista säännöstä kommentoidaan ja niiden merkitys selitetään lukijalle. Käsiteltyjä asioita havainnollistetaan esimerkkien ja runsaan, tuoreen oikeustapausaineiston avulla. 

Teoksessa on huomioitu lakiin vuonna 2019 tehdyt merkittävät muutokset (mm. sähköinen osakehuoneistorekisteri, purkava uusrakentaminen), ja niiden merkitystä asunto-osakeyhtiölle kommentoidaan seikkaperäisesti. 

Teos on tarkoitettu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja muille asunto-osakeyhtiölaista monipuolista tietoa kaipaaville. 

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTK Ari Kanerva, asianajaja, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosén. 

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari (sis. kaikki 3 osaa) on saatavilla myös verkkokirjana >>>

Edit Content

Painos:
4., uudistettu
Julkaisuvuosi:
2019
ISBN:
978-951-685-460-4
Tuotenro:
652
Koko:
B5
Sivumäärä:
528
Formaatit:
Kirja, verkkokirja
Kirjailijat:
Furuhjelm, Marina – Kanerva, Ari – Kuhanen, Petteri – Rosén, Aki

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta