Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari, osa 1

90,00

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -teoksessa käydään asunto-osakeyhtiölaki läpi kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden jokaisen pykälän sisältöä. Teoksen osassa 1 käsitellään lain luvut 1–5.

Osassa 1 käydään läpi lain luvut, jotka koskevat lain soveltamisalaa ja asunto-osakeyhtiön toiminnan keskeisiä periaatteita, osakkeita, yhtiövastiketta sekä kunnossapito- ja muutostöitä. Lukujen jokaista säännöstä kommentoidaan ja niiden merkitys selitetään lukijalle. Käsiteltyjä asioita havainnollistetaan esimerkkien ja runsaan, tuoreen oikeustapausaineiston avulla.  

Teoksessa on huomioitu lakiin vuonna 2019 tehdyt merkittävät muutokset (mm. sähköinen osakehuoneistorekisteri, purkava uusrakentaminen), ja niiden merkitystä asunto-osakeyhtiölle kommentoidaan seikkaperäisesti. 

Teos on tarkoitettu kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja muille asunto-osakeyhtiölaista monipuolista tietoa kaipaaville. 

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTK Ari Kanerva, asianajaja, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosén. 

Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari (sis. kaikki 3 osaa) on saatavilla myös verkkokirjana >>

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta