ASREK ja sähköinen osakehuoneistorekisteri, verkkokirja

35,00

Ota selvää, mitä sähköinen osakehuoneistorekisteri pitää sisällään ja miten taloyhtiö voi siihen siirtyä!

ASREK ja sähköinen osakehuoneistorekisteri -verkkokirja kertoo, mitä sähköiseen osakehuoneistorekisteriin siirtyminen taloyhtiön kannalta tarkoittaa ja mitä toimenpiteitä siitä käytännössä seuraa. Sähköisestä osakehuoneistorekisteristä määrätään laissa huoneistotietojärjestelmästä (1328/2018), ja kaikkien taloyhtiöiden on siirrettävä osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään rekisteriin 31.12.2023 mennessä.

Verkkokirjassa kerrotaan, mikä sähköinen osakehuoneistorekisteri on, miten taloyhtiön tulee siirtää tietonsa rekisteriin ja mitä paperisille osakekirjoille tapahtuu. Verkkokirja selvittää myös, miten sähköiseen osakehuoneistorekisteriin siirtyminen vaikuttaa isännöitsijäntodistusten antamiseen, yhtiökokouskäytäntöihin ja lunastusmenettelyyn.

Verkkokirja on tarkoitettu oppaaksi taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille. Sen on kirjoittanut vanhempi lakiasiantuntija Virpi Hienonen.

Määräaikainen tilaus, tilauksen kesto 36 kk. Yhden käyttäjän lisenssi.

Tarkempaa tietoa taloyhtiön osakeluettelosta ja osakekirjoista löydät Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -verkkokirjasta >>

Edit Content

Painos:
1.
Julkaisuvuosi:
2019
ISBN:
978-951-685-505-2
Tuotenro:
4410
Formaatit:
Verkkokirja
Kirjailijat:
Hienonen, Virpi

Kirjailijat:

Edit Content
Scroll to Top