Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, verkkokurssi

59,00

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen -verkkokurssilla opit tuottamaan kiinteistöpalveluja asiakaskohteessa tarkoituksenmukaisesti, itsenäisesti ja turvallisesti.

Verkkokurssilla tutustutaan

  • palvelusopimukseen ja -kuvaukseen
  • erilaisiin tehtäviin ja tilanteisiin kiinteistöllä (esim. tilattavat työt, vaaratilanteet)
  • asiakaspalveluun osana kiinteistönhoitajan työtä
  • vaarojen arviointiin ja
  • oman työn arviointiin.

Verkkokurssi koostuu opetusvideoista, havainnollistavista lisäteksteistä ja -kuvista sekä kertauskysymyksistä. Siihen sisältyy myös monivalintakysymyksistä koostuva loppukoe.

Verkkokurssi vastaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon tutkinnonosaa Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp). Verkkokurssin suoritettuasi osaat suunnitella työpäiväsi ja -viikkosi palvelukuvauksen pohjalta, tuottaa sopimuksenmukaisia puhtaus- ja kiinteistöpalveluja asiakaskohteessa, toimia erilaisten asiakkaiden kanssa ja työyhteisön jäsenenä, noudattaa työskentelyssäsi työ- ja asiakasturvallisuutta sekä arvioida myös itse omaa toimintaasi.

Verkkokurssi on tarkoitettu kiinteistönhoitoalan opiskelijoille, ja se sopii myös kertauskurssiksi alalla jo työskenteleville.

Verkkokurssin asiantuntijana toimii toimitusjohtaja Antti Nevalainen. Nevalaisella on lähes 30 vuoden kokemus kiinteistönhoitoalalta ja johtamistyöstä.

Ohjeet verkkokurssin käyttöön löytyvät täältä >>

Edit

Julkaisuvuosi:
2021
Tuotenro:
41032
Formaatit:
Verkkokurssi

Lisenssityypit:
Määräaikainen 12 kk

Kirjailijat:
Nevalainen, Antti

Kirjailijat:

Edit
Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta