Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende

25,00

Voimassa olevat kampanjat: Osta Taloyhtiön vastuunjakotaulukoita vähintään 30 kpl, niin saat ne hintaan 15,00 €/kpl. Yli 100 kpl eristä pyydä tarjous: asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi tai p. 075 757 8591.

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag på svenska!

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag anger mer specifikt hur underhållsansvaret för lägenhetens olika system, delar och anordningar fördelas mellan bostadsaktiebolaget och aktieägaren.

Boken baserar sig på lagen om bostadsaktiebolag. I den boken beaktas den senaste utvecklingen i Finlands byggnadsbestånd och Finlands Fastighetsförbunds nya tolkningar gällande ansvarsfördelningen. Nya trender gällande ansvarsfördelningen inom fastighetsunderhåll som t. ex. hur man blir av med skadedjur behandlas också. Ansvarsfördelningen har åskådliggjorts med rikliga teckningar. 

Boken är avsedd att delas ut till aktieägarna och boende. Det rekommederas att den presenteras vid bolagsstämman så att aktieägarna blir medvetna om tabellen och att den tillämpas i bolaget.

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag är utarbetad i samarbete mellan jurister och ingenjörer vid Finlands Fastighetsförbund och Kiinteistöliitto Uusimaa. 

Edit Content

Painos:
6.
Julkaisuvuosi:
2019
ISBN:
978-951-685-470-3
Tuotenro:
5270
Koko:
B5
Sivumäärä:
64
Formaatit:
Kirja
Kirjailijat:
Finlands Fastighetsförbund och Kiinteistöliitto Uusimaa

Kirjailijat:

Scroll to Top