Ammattimaisen avainpalvelun ABC

19,50

Voimassa olevat kampanjat: Kun ostat painettuja oppaita vähintään 15 kpl, saat ne hintaan 12,00 €/kpl. Kun ostat vähintään 30 kpl, hinta on 10,00 €/kpl. Isoista määristä (100 kpl tai enemmän) pyydä tarjous: asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi tai p. 075 757 8591

Tiivis opas ammattimaiseen avainpalveluun ja sen hankintaan!

Ammattimaisen avainpalvelun ABC -opas auttaa ymmärtämään, miten kiinteistön avainpalvelut järjestetään ammattimaisesti ja lainsäädännön vaatimuksia noudattaen.

Oppaassa käydään tiiviisti läpi avainhallinnan perusteet ja avainturvallisuuden käsitteet. Saat tietoa siitä, mitä vaiheita avainpalvelutapahtumaan kuuluu ja mitä tapahtumassa tulee huomioida, sekä siitä, miten lainsäädäntö, viranomaismääräykset ja tietosuoja (mm. EU:n yleinen tietosuoja-asetus) tulee ottaa huomioon avainhallinnassa. Lisäksi opas auttaa ymmärtämään avainhallinnan automatisoinnin ja organisoimisen mahdollisuuksia.

Opas sopii avainpalvelussa työskenteleville ja avainpalvelua tuottaville henkilöille sekä myös avainpalvelujen ostajille (esim. taloyhtiön hallitus ja isännöinti). Se sopii lisäksi oppikirjaksi ammatilliseen koulutukseen.

Oppaan on kirjoittanut palvelujohtaja Mirva Viljakainen.

Tutustu myös muihin kiinteistönhoitoaiheisiin tuotteisiimme >>

Edit

Painos:
1.
Julkaisuvuosi:
2020
ISBN:
978-951-685-493-2
Tuotenro:
112
Koko:
B5
Sivumäärä:
56
Formaatit:
Kirja
Kirjailijat:
Viljakainen, Mirva

Vieritä ylös

Osallistu käyttäjätutkimukseen

Arvomme vastanneiden kesken S-ryhmän 50 euron lahjakortteja.

Tutkimukseen vastaaminen vie vain 5 minuuttia.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta