Tilaus- ja maksuehdot

Kiinteistömedia Oy:n (y-tunnus 0108801-6) verkkokauppa on tarkoitettu sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille. Sen kautta voi ostaa kirjoja, lehtiä, painettuja lomakkeita sekä verkkotuotteita. Kaikki verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät alv:n.

Nämä ehdot eivät koske Kiinteistömedia Oy:n tarjoamia verkkopalveluja ja -kirjoja. Niiden tilaus- ja toimitusehdot löydät erillisten käyttöehtojen yhteydestä.

Rekisteröityminen

Verkkokaupassa on mahdollista tehdä ostoksia luomalla käyttäjätunnuksen(sähköiset tuotteet) sekä vierailijana.

Tunnuksen luominen on maksutonta ja vapaaehtoista. Sähköisten verkkopalveluiden ja -tuotteiden käyttöönotto edellyttää käyttäjätunnuksen luomista. Tunnuksen luoneet asiakkaat voivat myös saada etuja ja tarjouksia.

Tilauksen maksaminen

Maksaminen laskulla (vain yritysasiakkaille)

Jos asiakas valitsee maksutavaksi laskun, lasku lähetetään hänelle erikseen, joko postitse (laskutuslisä 5€ sis.alv 24%) tai verkkolaskuna. Jos asiakasyritys on ilmoittanut meille verkkolaskutusosoitteen, lähetämme laskun kyseiseen osoitteeseen. HUOM! Älä lisää välilyöntejä verkkolaskutusosoitteeseen!

Lasku on maksutapana mahdollinen vain yritysasiakkaille. Yksityishenkilöt eivät voi tilata tuotteita laskulla, vaan heidän on maksettava tilaus joko luottokortilla tai verkkopankissa.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kiinteistömedia Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 (ent.Suomen Verkkomaksut Oyj)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Postitse toimitettavien tilausten hintaan lisätään toimituskulut. Postista/postin automaatista noudettava paketti 7,90 € (pienet paketit postitetaan kirjeenä) ja perille toimitettu paketti 14,90 €; isot lähetykset hinnoitellaan erikseen. Suomen Kiinteistölehden toimituskulut sisältyvät lehtitilauksen hintaan, jos kyseessä on kotimaan tilaus.

Toimituskulut lisätään automaattisesti ostoksen hintaan, ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu.

Alennukset ja tarjoukset

Tarjoushintoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai jäsenetuja.

Sopimuksen syntyminen

Sitova kauppasopimus Kiinteistömedia Oy:n ja asiakkaan välille syntyy, kun asiakkaan tekemästä verkkotilauksesta lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus.

Tilauksen toimittaminen

Postin kautta toimitettavissa tuotteissa (esim. kirjat, painetut lomakkeet) normaali toimitusaika on 5-7 arkipäivää.

Sähköiset sisällöt, linkit tai tunnukset niihin toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla. Sähköisestä toimituksesta ei peritä toimituskuluja.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Tilauksen muuttamis- ja peruuttamistapauksissa tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 075 757 8591 tai asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi.
Tilauksen voi peruuttaa myös lähettämällä täytetyn peruuttamislomakkeen Kiinteistömedia Oy:lle sähköpostilla tai postitse. Peruuttaminen tulee tehdä yksiselitteisellä tavalla. 

Painetut kirjat

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on vastaanottanut tuotteen (KSL 6 luvun 15 §). Tilausta ei voi peruuttaa jättämällä tuotteen noutamatta tai laskun maksamatta. Peruutuksesta on aina ilmoitettava Kiinteistömedia Oy:n asiakaspalveluun. Voit ilmoittaa peruutuksesta puhelimitse p. 075 757 8591, sähköpostitse (asiakaspalvelu@kiinteistomedia.fi) tai lähettämällä peruuttamislomakkeen alla olevaan osoitteeseen. Lataa peruuttamislomake tästä >>

Tuotteen voi palauttaa postitse veloituksetta osoitteeseen:

602762
Kiinteistömedia Oy
Malmin asematie 6
00700 Helsinki

Palautuksen jälkeen jo maksetun tuotteen hinta postikuluineen hyvitetään asiakkaan pankkitilille tai mahdollisesti muulla asiakkaan toivomalla tavalla.

Verkkopalvelut ja -kirjat

Kiinteistömedia Oy:n tarjoamien verkkopalvelujen ja -kirjojen tilaus- ja toimitusehdot löydät erillisten käyttöehtojen yhteydestä.

Lehdet

Määräaikainen tilaus: Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa.

Kestotilaus: Kestotilaus alkaa ensimmäisestä mahdollisesta numerosta ja on jatkuva, ellei sitä erikseen irtisanota. Jos tilaus alkaa Kiinteistöliiton jäsenetuna tai mulla tarjouksella, tilauksen voi peruuttaa vasta tarjousjakson jälkeen. Kiinteistömedia Oy:llä (lehtien kustantaja) on oikeus muuttaa tilausehtoja ja -hintoja sekä käyttöehtoja. Tilaushintojen muutoksista ilmoitetaan tilaajalle kirjallisesti (esim. laskun yhteydessä tai sähköpostitse) ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Tilaajalla on muutoksista tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa päättymään laskutusjakson päättymiseen ilmoittamalla asiasta Kiinteistömedia Oy:n asiakaspalveluun vähintään yhtä viikkoa ennen voimassaolevan laskutusjakson päättymistä. Tilaajaan ei tällöin sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja. Laista, asetuksesta, viranomaismääräyksestä tai muista vastaavista seikoista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, eikä palautuneita lehtiä hyvitetä. 

Virheellinen tuote

Kiinteistömedia Oy:llä on ensisijaisesti oikeus korvata toimittamansa virheellinen tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella. Ellei virheellistä tuotetta voida korvata uudella virheettömällä tuotteella esimerkiksi tuotteen loppumisen vuoksi, asiakkaalle hyvitetään hänen tuotteesta maksamansa hinta.

Vahingonkorvaus

Kiinteistömedia Oy ei vastaa välillisestä vahingosta, joka johtuu virheellisestä tuotteesta tai viivästyneestä toimituksesta.

Maksuehtojen muuttaminen

Kiinteistömedia Oy pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja maksuehtojaan ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava sillä hetkellä voimassa oleviin ehtoihin.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Kiinteistömedia Oy:n ja asiakkaan välistä kauppasopimusta koskevista erimielisyyksistä pyritään ensisijaisesti pääsemään sopimukseen. Muussa tapauksessa riita-asia ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos Kiinteistömedia Oy:n ja kuluttaja-asiakkaan välistä kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi myös saattaa kauppasopimusta koskevan erimielisyyden kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan on syytä olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta