Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttavat yhteen – tuparit 26.9. netissä!

Taloyhtio.net-sivuston kaikille avoimet sivut siirtyvät osaksi Kiinteistolehti.fi-verkkopalvelua 26.9.2017. Jatkossa Taloyhtio.net löytyy osoitteesta www.kiinteistolehti.fi/taloyhtio.

Taloyhtio.net uudistuu muuton yhteydessä niin ilmeeltään kuin sisällöltään. Sisältö on ajantasaistettu ja ajankohtaisen uutisten määrää sivustolla on kasvatettu. Sivusto on entistä visuaalisempi ja käytännönläheisempi. Syksyn aikana täydentyvästä sisällöstä löydät helposti ajankohtaiset uutiset, taloyhtiön arjessa tarvittavaa syventävää tietoa sekä oppaita ja lomakkeita. Tarkoituksena on palvella taloyhtiöiden hallituksia, isännöitsijöitä ja asukkaita aiempaa paremmin.

Uudistunut Taloyhtio.net on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, älypuhelimesta tietokoneeseen. Voit lisätä verkkosivuillesi Taloyhtio.netin automaattisesti päivittyvän uutissyötteen osoitteesta https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtionet/ajankohtaista_asiaa/feed/.

Kirjautumisen takana oleva, Kiinteistöliiton jäsenille tarkoitettu sisältö siirtyy osaksi loppuvuodesta 2017 uudistuvaa Kiinteistoliitto.fi-sivustoa. Toistaiseksi kirjautumisen takana oleva sisältö löytyy vanhasta osoitteesta www.taloyhtio.net.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta