Suomen ensimmäinen vain mikrokursseja tarjoava palvelu, www.ekurssi.fi, on avattu

Verkkokurssit ovat tulevaisuudessa yhä useampien tapa opiskella uusia asioita. Kiinteistöalan Kustannus Oy vastaa tähän tarpeeseen avaamalla tänään www.ekurssi.fi -palvelun, jossa on tarjolla lyhyitä verkkokursseja eri aihealueista.

Mikrokurssit uudenlaisen oppimisen välineenä

Internetissä opiskeltavat lyhyet verkkokurssit eli mikrokurssit ovat uusi, kätevä tapa päivittää omat tiedot tietystä aiheesta ajan tasalle. Mikrokurssin voi suorittaa missä vain, milloin vain ja millä laitteella vain. Se ei ole siis sidoksissa ajankohtaan tai paikkaan.

”Tänä päivänä uuden oppiminen on jokapäiväistä ja sen pitää tapahtua nopeasti. Tähän tarpeeseen kehitimme Ekurssi.fi-palvelun, joka tarjoaa mikrokursseja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kuluttajillekin”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

Ekurssi.fi-palvelussa on tarjolla kursseja muun muassa viestinnästä, johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta, taloyhtiöiden hallinnosta sekä työlainsäädännöstä. Kurssivalikoima päivittyy jatkuvasti.

Opiskele silloin kun sinulle sopii

Ekurssi.fi-palvelussa opiskelusta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Kurssit ovat tiiviitä ja ratkaisukeskeisiä, ja niissä hyödynnetään sähköisen median tarjoamia uusia mahdollisuuksia.

”Aika on rajallista. Suunnittelimme siksi Ekurssi.fi-palvelun kurssit niin, että niitä voi suorittaa lyhyissä pätkissä silloin, kun se sopii itselle parhaiten”, Thomas Åberg kertoo.

Ekurssien sisältö on jaettu 5–10 minuutin osioihin ja kurssien kokonaiskesto on puolesta tunnista kahteen tuntiin. Kurssimateriaali koostuu videoista, animaatioista, rikastetuista kuvista, teksteistä ja tehtävistä. Kursseja voi opiskella millä päätelaitteella tahansa – niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tarvitaan vain internetyhteys.

Asiantuntijat laadun takeena

Ekurssi.fi-palvelun kurssit ovat pätevien asiantuntijoiden tuottamia. Mukana tuotantotiimissä ovat olleet muun muassa viestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo, viestintäkonsultti Kristiina Pääkkönen, Senior Legar Advisor Keijo Kaivanto, asianajaja Elina Koivumäki sekä lakimies Katriina Sarekoski.

”Asiantuntijat takaavat kurssiemme laadun. He jakavat kursseilla tietämystään – tietämystä, joka ei välttämättä muuten olisi asiakkaidemme saatavilla”, Thomas Åberg kertoo.

Tutustu Ekurssi.fi palveluun >>

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta