Rekrytoimme: Verkkotuottaja

Suomen Kiinteistölehti on maan johtava asunto-osakeyhtiöiden omistamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen erikoistunut aikakauslehti. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän lehden levikki on noin 32 000 kpl, lukijamäärä noin 90 000 ja sivuston kk-kävijämäärä noin 50 000. Niin tilaajamäärä kuin painettu ja digitaalinen mediamyynti ovat kasvaneet tasaisesti viime vuodet. Kiinteistolehti.fi-sivuston uudistamiseksi ja kasvun vahvistamiseksi Suomen Kiinteistölehdelle on haussa uusi

VERKKOTUOTTAJA

Valittava henkilö toimii kiinteistolehti.fi-sivuston sekä lehden uutiskirjeen ja some-kanavien vastuuhenkilönä. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä muun toimituksen ja kehittäjien kanssa.

Alkuvaiheessa tehtävä painottuu uudistuvan kiinteistolehti.fi-sivuston sisällöntuotantoon ja valmiiden aineistojen editointiin ja rikastamiseen verkkoon sopiviksi.

Keskeisiä työtehtäviä:

  • artikkelien ja kuvien editointi ja julkaisu verkkoon arkipäivisin
  • uutiskirjeen toimittaminen (ilmestyy nykyisin joka toinen viikko)
  • kaupallisten yhteistyösisältöjen julkaiseminen verkossa ja uutiskirjeessä
  • some-kanavien sisältösuunnitelman laatiminen ja kanavien päivittäminen
  • muut yhtiön toimitukselliset tehtävät

Odotamme journalistista ja verkkotoimittamisen osaamista, ymmärrystä digitaalisesta mediasta, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme myös verkon analytiikkatyökalujen, hakukoneoptimoinnin ja somen tuntemusta sekä kykyä kuvata ja editoida teknisesti kevyitä online-videoita (tai halua opetella sitä). KiRa-alan tuntemus on etu mutta ei välttämätöntä.

Osaaminen: WordPress-julkaisujärjestelmä, sähköpostimarkkinointi, kuvankäsittely (esim. Photoshop, Canva), videokuvaus ja -editointi sekä erinomainen suomen kielen taito.

Koulutus: esim. AMK-medianomi

Tarjoamme näköalapaikan uudistuvan digitaalisen Suomen Kiinteistölehden lanseeraukseen ja jatkokehitykseen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, koeaika 6 kuukautta ja aloitus toukokuussa. Toimimme nykyaikaisissa ja viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Malmilla sekä joustavasti etätöissä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa toimituspäällikkö Mirva Brola, jonka tavoittaa parhaiten puhelinaikoina ke 13.4. klo 8–10 ja 12–15 p. 044 295 5661. Lähetä työhakemus palkkatoiveineen, CV sekä 5 erilaista juttunäytettä (ml. mahdolliset online-videot) linkkeinä sähköpostitse viimeistään ti 19.4.2022 osoitteeseen mirva.brola@kiinteistolehti.fi Deadlinea ei kannata jäädä odottelemaan, koska täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suomen Kiinteistölehteä julkaisee Kiinteistömedia Oy, joka on Suomen Kiinteistöliiton kokonaan omistama yhtiö. Se on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, juristeille, teknisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Vakavaraisen yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 2,7 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,14 miljoonaa euroa ja henkilömäärä noin 15.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta