Rekrytoimme: Tuottaja

Suomen Kiinteistölehti on maan johtava asunto-osakeyhtiöiden omistamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen erikoistunut aikakauslehti. Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän lehden levikki on noin 32 000 kpl ja lukijamäärä noin 90 000. Niin tilaajamäärä kuin painettu ja digitaalinen mediamyynti ovat kasvaneet tasaisesti viime vuodet. Tehtävästä nykyisin vastaavan toimituspäällikön siirtyessä päätoimittajaksi tavoitteemme on löytää Suomen Kiinteistölehdelle uusi

TUOTTAJA

Hänen keskeisiä työtehtäviään ovat:

  • Painetun Suomen Kiinteistölehden juttuaiheiden ideointi, teettäminen ja editointi sekä avustajaverkostosta vastaaminen
  • Lehden numerokohtainen suunnittelu ja kokoaminen
  • Taiton ohjaaminen ja lehden visuaalisuuden kehittäminen
  • Yhteistyö Suomen Kiinteistölehden verkkotuottajan kanssa

Lisäksi CV:ssä toivomme näkevämme ainakin seuraavat asiat:

  • Kokemus aikakauslehdistössä ja muualla mediassa myös kirjoittavana toimittajana
  • Aiempi työnjohdollinen, esim. toimitussihteerin kokemus
  • Ylempi korkeakoulututkinto ja/tai muu koulutus
  • Vahva editoinnin, suomen kielen ja visuaalisen kerronnan osaaminen

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, koeaika 6 kuukautta ja aloitus elokuun alussa. Toimimme nykyaikaisissa ja viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Malmilla sekä joustavasti etätöissä.

Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23. toukokuuta 2022 mennessä osoitteeseen mirva.brola@kiinteistolehti.fi. Hakemuksessa ja CV:ssä kannattaa keskittyä käytännön esimerkkeihin. Hakijan ei tarvitse tuntea taloyhtiömaailmaa, mutta siitä on etua.

Tiedusteluihin vastaa toimituspäällikkö Mirva Brola, mirva.brola@kiinteistolehti.fi, p. 044 295 5661 mieluiten puhelinaikoina pe 13.5. klo klo 9–11 ja 12–15 sekä ti 17.5. klo 9–11 ja 12–15.

Suomen Kiinteistölehteä julkaisee Kiinteistömedia Oy, joka on Suomen Kiinteistöliiton kokonaan omistama yhtiö. Se on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, juristeille, teknisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Vakavaraisen yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 2,7 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,14 miljoonaa euroa ja henkilömäärä noin 15.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta