Rekrytoimme: Käyttöliittymäsuunnittelija / Frontend Developer

Hei sinä digitaalisen käyttäjäkokemuksen asiantuntija, joka nautit sujuvista ja helpoista käyttöliittymistä ja haluat päästä koodaamaan tätä näkyväksi asiakkaillemme!

Jos sinua kiinnostaa arkinen pakertaminen porukassa, joka tekee Suomen laadukkaimpia KiRa-alan tietosisältöjä ja -palveluja tavallisille keskiluokkaisille ihmisille, lue tämä ilmoitus loppuun. Ei hätää, jos ei KiRa sano sinulle mitään: kyse on taloista ja kodeista. Harvemminhan niissä mitään hohdokasta tapahtuu, mutta niissä me vain asumme, ja niihin me suomalaiset olemme sitoneet noin 2/3 kansallisvarallisuudestamme.

Haussamme on kokopäiväinen

Käyttöliittymäsuunnittelija / Frontend Developer

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai kokenut kehäkettu — tärkeintä on, että sinulla on intoa oppia lisää asiakkaiden käyttäytymisestä ja teknologiasta. Meillä pääset käytännössä kehittämään ja ylläpitämään erilaisia digitaalisia palveluita ja oppimaan uutta. Sinun ei tarvitse yksin ratkaista kaikkia pulmia, vaan olet osa tiimiämme, jossa ongelmat ratkaistaan yhdessä.

Yhtiömme kehittää kokoonsa nähden monia hyvin erilaisia tuotteita ja palveluja. Jotta työnkuvasi ei olisi yksipuolinen, olet mukana myös projekteissa, joissa kehitetään digitaalista julkaisemista, asiakkuudenhallintaa, myyntiä ja markkinointia ja tapahtumia sekä ihan uusia palveluita.

Edellytämme sinulta vahvaa ymmärrystä suunnittelu- ja graafisten työkalujen käytöstä (Adobe sekä Figma) sekä WordPressin ja sen eri komponenttien toiminnasta. Perusosaaminen PHP:sta, JavaScriptistä ja CSS:stä on käyttökelpoista päivittäisessä tekemisessä. Loppu on sinusta kiinni. Koulutuksesi on esim. AMK-tradenomi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, koeaika 6 kuukautta ja aloitus maalis–huhtikuussa. Toimimme nykyaikaisissa ja viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Malmilla sekä joustavasti etätöissä.

Jos tehtävä kiinnostaa, lähetä työhakemus palkkatoiveineen ja CV sähköpostitse 4.3.2022 mennessä osoitteeseen jani.ojala@kiinteistomedia.fi tai ota yhteyttä LinkedInissä Jani Ojala (https://www.linkedin.com/in/ojalajani), niin jutellaan lisää.

Kiinteistömedia Oy on Suomen Kiinteistöliiton kokonaan omistama yhtiö. Se on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, juristeille, teknisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 2,7 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,14 miljoonaa ja henkilömäärä noin 15. Yhtiö on vakavarainen ja tarjoaa rautaisille ammattilaisilleen kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Samankaltaisia uutisia

Rakentavaa sanottavaa.

Vieritä ylös
Kysy tuotteistamme tai anna palautetta